Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Noordam Vermogensbeheer

Noordam Vermogensbeheer is gevestigd te Baarn. De onderneming is in 2005 gestart en houdt zich puur en alleen bezig met het beheren van vermogens. Hierbij richt het zich op vooral particulieren, pensioen BV’s en instituten.

De beleggingsstrategie van Noordam Vermogensbeheer is gericht op een optimaal rendement op de middellange termijn met een nadruk op beperking van de risico's. Noordam belegt uitsluitend in effecten welke dagelijks verhandelbaar zijn. Daarnaast realiseert Noordam risicobeheersing middels een brede portefeuillespreiding over verschillende beleggingscategorieën, zoals markten, sectoren plus klassen en benadert markt klassiek, namelijk: ‘top-down’. Opties worden gebruikt ter bescherming van de portefeuille.

Noordam onderscheidt zich van andere partijen door een actieve en persoonlijke benadering van haar klantenkring, een rendement gedreven beleggingsbeleid en een laagdrempelige communicatie door de kleinschaligheid. De adviseurs van Noordam kiezen voor oplossingen met perspectief. Dat biedt natuurlijk geen garantie voor de toekomst, maar het helpt wel.

Noordam biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar2005
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Baarn
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Noordam Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »