Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Nobel Vermogensbeheer

Afhankelijk van de wensen en doelstellingen wordt een portefeuille op maat samengesteld. De portefeuille bestaat in de basis uit een wereldwijde spreiding via dagelijks verhandelbare beleggingsfondsen en Indextrackers (ETF's). Eventueel wordt de portefeuille aangevuld met individuele aandelen en/of obligaties.

Binnen de Nobel Participatie Portefeuille belegt Nobel wereldwijd in beursgenoteerde houdstermaatschappijen en private equity fondsen met dagelijkse verhandelbaarheid. De portefeuille bestaat uit 25 posities, die bij aanvang een gewicht hebben van 4%. Deze weging wordt per half jaar geherbalanceerd, naar de initiële uitgangssituatie. Bij de selectie van de participaties wordt onder andere marktkapitalisatie, het aantal deelnemingen binnen de houdstermaatschappij en de verhandelbaarheid beoordeeld. Met de Nobel Participatie Portefeuille heeft u toegang tot de beste investeerders wereldwijd zoals Warren Buffet en succesvolle families als de familie Van der Vorm en de familie Wallenberg.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Hedge Funds
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageKwartaalrapportage, overzicht te allen tijde op verzoek, telefonisch of persoonlijke toelichting via uw beheerder, dagelijkse update vermogen via App.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.