Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Nobel Vermogensbeheer

Vergelijk de beleggingen van Nobel Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Hedge Funds
RegioWereld
BeleggingsstrategieAfhankelijk van de wensen en doelstellingen wordt een portefeuille op maat samengesteld. De portefeuille bestaat in de basis uit een wereldwijde spreiding via dagelijks verhandelbare beleggingsfondsen en Indextrackers (ETF's). Eventueel wordt de portefeuille aangevuld met individuele aandelen en/of obligaties.

De belangrijkste indicatoren waarmee Nobel in haar beleggingsbeleid rekening houdt zijn:
-macro-economie
-waarderingsindicatoren
-sentimentsindicatoren
-technische analyse

Binnen de Nobel Participatie Portefeuille belegt Nobel wereldwijd in beursgenoteerde houdstermaatschappijen en private equity fondsen met dagelijkse verhandelbaarheid. De portefeuille bestaat uit 25 posities, die bij aanvang een gewicht hebben van 4%. Deze weging wordt per half jaar geherbalanceerd, naar de initiële uitgangssituatie. Bij de selectie van de participaties wordt onder andere marktkapitalisatie, het aantal deelnemingen binnen de houdstermaatschappij en de verhandelbaarheid beoordeeld. Met de Nobel Participatie Portefeuille heeft u toegang tot de beste investeerders wereldwijd zoals Warren Buffet en succesvolle families als de familie Van der Vormf en de familie Wallenberg.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageKwartaalrapportage, overzicht te allen tijde op verzoek, telefonisch of persoonlijke toelichting via uw beheerder, dagelijkse update vermogen via App.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderHet leveren van maatwerk binnen het afgesproken risicokader.
OpmerkingenNobel legt de nadruk op persoonlijke aandacht, u kiest uw eigen vermogensbeheerder. Nobel biedt Vermogensplanning kosteloos voor haar clienten. Maandelijkse visie via de Nobel nieuwsbrief.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen