Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

NLD Vermogensbeheer

NLD Vermogensbeheer
NLD Vermogensbeheer is gevestigd in Den Haag. De onderneming is sinds 1992 uitsluitend actief op het gebied van effectenbeleggingen. Met deze dienstverlening, die zich kenmerkt door maatwerk, richt het zich hoofdzakelijk op particulieren met een aanzienlijk vrij belegbaar vermogen.

NLD Vermogensbeheer maakt bij het beleggen van uw vermogen onderscheid tussen risicomijdende en risicovolle beleggingen. Het deel van het vermogen dat weinig of geen risico mag lopen, wordt belegd in vastrentende waarden en liquiditeiten. Het deel van het vermogen dat risicovollere beleggingen toestaat en waar een hoger rendement mee valt te behalen, wordt in aandelen belegd. Deze selecteert de beheerder aan de hand van fundamentele en koerstechnische research. Daarnaast maakt NLD Vermogensbeheer gebruik van een eigen waarderingsmodel voor het tactische beleid. Kenmerkend voor de beleggingsstijl is het combineren van de ‘top-down’ en ‘bottom-up’ strategie.

NLD Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar 1992
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Den Haag
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over NLD.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Valuedge Vanaf €250.000
Ortelius Wealth Management Vanaf €250.000
Sequoia Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Noordam Vermogensbeheer Vanaf €250.000