Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Sequoia en Castanje bundelen krachten

6 januari 2022

Sequoia Vermogensbeheer uit Oosterbeek en Castanje Vermogensbeheer uit ’s-Hertogenbosch bundelen hun krachten. De samenwerking is begin van dit jaar officieel geworden. “We voegen het beste van twee werelden samen”, zegt Dian Huyssen van Kattendijke, medeoprichter van Sequoia Vermogensbeheer.

Sequoia en Castanje werkten de afgelopen jaren op een aantal onderdelen al samen. Dat beviel beide partijen zo goed dat er nu een volgende stap is gezet. De samenwerking betekent dat de bedrijven nog meer samen optrekken, al blijven beide bedrijfsnamen bestaan.

Zowel Sequoia als Castanje zegt een persoonlijke benadering te hanteren. In een wereld die steeds digitaler wordt en waarin alles draait om vertrouwen, vinden beide beheerders dat persoonlijk contact voorop moet staan.

Voordelen van de samenwerking zijn bijvoorbeeld aan de ‘achterkant’ zichtbaar waar de systemen in elkaar worden geschoven, iets wat ook geldt voor beide researchafdelingen. Zo verbetert de efficiency waardoor er meer ruimte overblijft voor persoonlijk contact met de klanten, menen beide beheerders.

Meer tijd voor de klant

Sequoia Vermogensbeheer is in 2000 opgericht door Dian Huyssen van Kattendijke en Herma de Wit. Vanuit de bankwereld besloten de dames voor zichzelf te beginnen om meer tijd aan de klant te kunnen besteden. De voorloper van Castanje Vermogensbeheer zag in 1996 het levenslicht. In 2009 zette Franke Burink dit vermogensbeheerbedrijf voort. Vincent Hoffmans sloot zich in 2013 bij Castanje aan.

Vanaf begin dit jaar gaan beide bedrijven samen verder, maar ze behouden wel elk hun eigen naam.

Zie: Castanje Vermogensbeheer | Sequoia Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen