Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Mpartners

Mpartners belegt in haar portefeuille wereldwijd met een focus op Europa. Er wordt met name direct belegd in aandelen, obligaties, commodities en beursgenoteerd vastgoed. Hierbij streeft men naar een absoluut rendement, die past binnen het huidige economisch klimaat. Voor de neutrale portefeuille streeft men door de jaren heen naar een gemiddeld netto rendement van 5 tot 7%.

De beleggingsportefeuilles van Mpartners hebben als doel: vermogensgroei met een sterke focus op kapitaalbescherming, door duurzaam en waarde-gericht te beleggen. Duurzaamheid op het gebied van winstgroei en kasstroom, voortkomend uit positieve ontwikkeling van bedrijfsprocessen voor mens en milieu. Een focus op waarde zorgt ervoor dat bedrijven tegen een redelijke prijs worden gekocht. Mpartners kiest voor een buy en hold met diepgaande kennis van de geselecteerde bedrijven.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal en per jaar digitaal of per post, kan ook per maand.
Inzage portefeuille 24/7 online inzage
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Mpartners gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Castanje Vermogensbeheer Vanaf €300.000
THB Vermogensbeheer Vanaf €250.000
De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000
De Vereenigde Effecten Compagnie Vanaf €100.000