Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Mercurius vermogensbeheer

Vergelijk Mercurius vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestiging:  Den Haag

Over Mercurius vermogensbeheer

Mercurius Vermogensbeheer uit Den Haag is een vermogensbeheerder die actief vermogensbeheer aanbiedt. Beheert u liever zelf uw vermogen? Maar heeft u iemand nodig die u daarbij helpt? Dan kan het u bijstaan met beleggingsadviezen. Ook licht het uw bestaande beleggingsportefeuille door op risico’s, effectiviteit en kosten. Voorts kunt u bij de vermogensbeheerder terecht voor financieel advies over fiscaal aantrekkelijke constructies en financieringen.

Mercurius Vermogensbeheer doet veel lange termijn beleggingen. Hierbij belegt het in specialistische fondsen met een groot belegd vermogen en bewezen trackrecord. Daarnaast kiest het voor individuele aandelen om winst te behalen. Onder andere met de ‘Krenten-uit-de-pap-rekening’ biedt de vermogensbeheerder u die gelegenheid. Hierbij koopt het aandelen van ondergewaardeerde ondernemingen waarop een overnamebod is gedaan. Daarnaast heeft de beheerder oog voor de toekomst. Welke trends vallen er voor de lange termijn te signaleren? Die trends beïnvloeden immers de financiële markten van morgen en bieden nieuwe kansen en beleggingsmogelijkheden.
Mercurius vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Mercurius vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 250.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.