Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Mercurius vermogensbeheer

Mercurius Vermogensbeheer uit Den Haag is een vermogensbeheerder die actief vermogensbeheer aanbiedt. Beheert u liever zelf uw vermogen? Maar heeft u iemand nodig die u daarbij helpt? Dan kan het u bijstaan met beleggingsadviezen. Ook licht het uw bestaande beleggingsportefeuille door op risico’s, effectiviteit en kosten. Voorts kunt u bij de vermogensbeheerder terecht voor financieel advies over fiscaal aantrekkelijke constructies en financieringen.

Mercurius Vermogensbeheer doet veel lange termijn beleggingen. Hierbij belegt het in specialistische fondsen met een groot belegd vermogen en bewezen trackrecord. Daarnaast kiest het voor individuele aandelen om winst te behalen. Onder andere met de ‘Krenten-uit-de-pap-rekening’ biedt de vermogensbeheerder u die gelegenheid. Hierbij koopt het aandelen van ondergewaardeerde ondernemingen waarop een overnamebod is gedaan. Daarnaast heeft de beheerder oog voor de toekomst. Welke trends vallen er voor de lange termijn te signaleren?

Mercurius Vermogensbeheer biedt zowel vermogensbeheer alsmede beleggingsadvies aan vanaf € 250.000.
Oprichtingsjaar2008
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)BinckBank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Den Haag
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Mercurius vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »