Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Matrix Asset Management

Let op! Matrix Asset Management is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Matrix Asset Management uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Matrix Asset Management uit Delft is een vermogensbeheerder opgericht in 1999, die zich zowel op de particuliere als professionele belegger richt.

Matrix Asset Management handelt volgens eigen zeggen met haar eigen beleggingsmethodiek op emotie en niet met emotie. Men houdt zich namelijk alleen bezig met kwantitatieve analyses. Door voor deze aanpak te kiezen sluiten ze emotie uit in het beslissingsproces. Met deze door de organisatie ontwikkelde methodiek herkent het vroegtijdig patronen op de beurs en speelt daar vervolgens actief op in. Daarom zijn de beleggingsportefeuilles zo ingericht dat er van zowel van een stijgende of dalende markt valt te profiteren. De beleggingsportefeuilles stelt Matrix op maat samen en gaan uit van een optimale risico- en rendementsverhouding.

Matrix Asset Management is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
LET OP! Matrix Asset Management is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar Onbekend
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers Onbekend

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Oxby Vanaf €15.000
Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000
Bloei vermogen Vanaf €25.000
BeSmart Vanaf €50.000