Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen KOEN

Let op! KOEN is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van KOEN uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van KOEN zijn overgenomen door Auréus.
KOEN beheert het vermogen van zijn cliënten conform een breed gespreid en actief beleggingsbeleid. Hiervoor worden primair indexvolgende fondsen ingezet. Het aandelen gedeelte wordt met individuele aandelen (ongeveer 60) ingevuld. KOEN combineert verschillende analysedisciplines: fundamenteel, technisch en kwantitatief.

KOEN bepaalt de waarde van een aandeel door te kijken naar economische, financiële en andere factoren die van invloed kunnen zijn op het bedrijf. Hiermee wil men bepalen of een aandeel goedkoop, duur of redelijk geprijsd is. KOEN analyseert hiertoe een aantal cijfers en ratio's om te bepalen of een aandeel koopwaardig is. Gekeken wordt naar actuele waardering en het groeipotentieel van de onderneming. Daarnaast gebruikt KOEN wiskundige berekeningen om aandelen en markten te analyseren. Bij deze kwantitatieve analyse wordt een groot aantal data met modellen geanalyseerd, waardoor de beste aandelen kunnen worden geselecteerd.
Belegt in Individuele aandelen, Beleggingsfondsen, Trackers
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Nee
Rapportage Per maand en jaar en dagelijks zijn uitgebreide rapportages inzichtelijk via een persoonlijk portaal op de website van KOEN.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000
Oxby Vanaf €15.000
Bloei vermogen Vanaf €25.000
Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000