Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Keijser Capital

LET OP! Keijser Capital te Amsterdam staakt per 1 mei 2014 haar vermogensbeheer activiteiten. Klanten van Keijser Capital zijn inmiddels geïnformeerd per brief en hebben een voorstel gekregen voor een nieuwe vermogensbeheerder.

Klanten van Keijser Capital Vermogensbeheer kunnen gebruik maken van het aanbod van Keijser Capital of zelf op zoek gaan naar een goede en passende vermogensbeheerder.

Keijser Capital blijft als organisatie wel actief met MKB-obligaties. Keijser Capital biedt MKB’ers toegang tot de publieke kapitaalmarkt en beleggers de mogelijkheid om op een transparante manier te beleggen in groeiende en veelbelovende MKB ondernemingen.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »