Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Kairos Asset Management

Let op! Kairos Asset Management is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Kairos Asset Management uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Kairos Asset Management
In 2001 is de vermogensbeheerder Kairos Asset Management te Huizen opgericht. De organisatie verzorgt het totale beheer van het vermogen van onder meer particulieren, onderwijs- en charitatieve instellingen. Verder biedt het DGA’s ondersteuning bij het pensioenbeheer en kan het helpen bij het beleggen van geld in een Stamrecht BV.

Bij Kairos Asset Management hebben inkomen uit vermogen en vermogensbehoud een essentiële plek in het beleggingsbeleid. Het beheer van uw vermogen gebeurt aan de hand van een zorgvuldig samengesteld beleggingsplan. Met veel aandacht voor uw doelstellingen, uitgangspunten en risicoperceptie. Bij de uitvoering kiest de beheerder voor een actief portefeuillebeheer, ziet toe op een afgewogen risicospreiding en houdt bovendien oog voor beleggingskansen.

Kairos Asset Management heeft in 2005 de Kairos Managed Future opgericht. Bestemd voor beleggers die een beleggingsportefeuille bezitten en hun rendement willen verhogen of zich willen beschermen tegen dalingen op de financiële markten. Speculatieve beleggers biedt het de mogelijkheid van een Managed Account in Forex & Commodities.
Oprichtingsjaar 2001
Belegd vermogen € 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Huizen

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Mpartners Vanaf €300.000
Castanje Vermogensbeheer Vanaf €300.000
Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Vermogensbeheer Friesland Vanaf €100.000