Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Junior

Junior
Junior is het online label van Mercurius Vermogensbeheer en is in 2018 gestart. Junior richt zich in eerste aanleg op de vermogensvorming voor kinderen en kleinkinderen. Echter, de vermogensbeheerdienst is voor iedereen van 0 tot 100 toegankelijk en ook voor niet natuurlijke rechtspersonen.

Het geld dat u bij Junior onderbrengt wordt belegt in toekomst gerichte beleggingsfondsen. Denk hierbij aan sectoren zoals gezondheidszorg, IT-dienstverlening, media, vastgoed, schone energie en infrastructuur. Bij het openen van een rekening kiest u uit drie verschillende beleggingsprofielen en daarin zit een mix van groene obligatiefondsen en aandelenfondsen.

Junior biedt online vermogensbeheer aan vanaf €1.000 en er kan met periodieke (automatische) overboekingen worden belegd vanaf een maandelijks bedrag van €25.
LET OP! Junior is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2018
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers Onbekend
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Mercurius is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) 's Gravenhage

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Semmie Vanaf €500
VenJ-Online.nl Vanaf €5.000
Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000
De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000