Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Invest4You

Invest4You is een vermogensbeheerder te Heusden. De beheerder richt zich op beleggers die de verhouding risico/rendement belangrijker vinden dan een absoluut (hoog) rendement. Tot de klantenkring behoren zowel particulieren als pensioenfondsen, zelfstandige ondernemers,verenigingen en stichtingen.

Invest4You werkt met dynamische strategieën en belegt uw vermogen uitsluitend in aandelen en/of obligaties. Een portefeuille bestaat, afhankelijk van de strategie, uit maximaal 8 aandelen. Er wordt alleen in aandelen belegd als deze binnen de risico/rendementsdoelstelling vallen. Is daar geen sprake van dan wordt er tijdelijk niet in aandelen belegd.
Oprichtingsjaar2007
Belegd vermogen€ 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Heusden
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »