Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Invest4You

Let op! Invest4You is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Invest4You uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De vermogensbeheer activiteiten van Invest4You zijn overgenomen door Post Vermogensbeheer.
Invest4You
Invest4You is een vermogensbeheerder te Heusden. De beheerder richt zich op beleggers die de verhouding risico/rendement belangrijker vinden dan een absoluut (hoog) rendement. Tot de klantenkring behoren zowel particulieren als pensioenfondsen, zelfstandige ondernemers,verenigingen en stichtingen.

Invest4You werkt met dynamische strategieën en belegt uw vermogen uitsluitend in aandelen en/of obligaties. Een portefeuille bestaat, afhankelijk van de strategie, uit maximaal 8 aandelen. Er wordt alleen in aandelen belegd als deze binnen de risico/rendementsdoelstelling vallen. Is daar geen sprake van dan wordt er tijdelijk niet in aandelen belegd.
LET OP! Invest4You is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2007
Belegd vermogen € 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Heusden

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Index People Vanaf €100.000
Vermogensbeheer Friesland Vanaf €100.000
Helliot Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Vladeracken Vermogensbeheer Vanaf €50.000