Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Invest Consult ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 150.000   -   Vestigingen:  Prinsenbeek, Amersfoort

Over Invest Consult

Invest Consult B.V. is een vermogensbeheerder in het Brabantse Prinsenbeek. De onderneming is in 1990 opgericht en beheert vermogens van particulieren, vennootschappen en institutionele beleggers.

Het beleid van Invest Consult kent verschillende doelen, namelijk: vermogensgroei, inkomsten uit vermogen verkrijgen en risico’s beperken ofwel mijden. Voor de realisatie past de vermogensbeheerder diverse strategieën toe. Van volledig beleggen in staatsobligaties tot beleggen in zakelijke waarden; aandelen, private equity, vastgoed en derivaten. Tegelijkertijd selecteert het hoe er wordt belegd. In beleggingsfondsen, ETF’s of individuele bedrijven of een combinatie hiervan. Bovendien speelt het actief in op marktontwikkelingen als er acties in de portefeuilles nodig zijn. Uitgangspunt is dat de huidige en gewenste lifestyle van een (potentiële) klant naadloos dient aan te sluiten bij de gekozen beleggingsaanpak en het bijbehorende risico, dat nodig is om een hoger rendement te kunnen behalen.

LET OP! Invest Consult aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Invest Consult

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 90 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Invest Consult
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 150.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen