Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Invest Consult

Invest Consult B.V. is een vermogensbeheerder in het Brabantse Prinsenbeek. De onderneming is in 1990 opgericht en beheert vermogens van particulieren, vennootschappen en institutionele beleggers.

Het beleid van Invest Consult kent verschillende doelen, namelijk: vermogensgroei, inkomsten uit vermogen verkrijgen en risico’s beperken ofwel mijden. Voor de realisatie past de vermogensbeheerder diverse strategieën toe. Van volledig beleggen in staatsobligaties tot beleggen in zakelijke waarden; aandelen, private equity, vastgoed en derivaten. Tegelijkertijd selecteert het hoe er wordt belegd. In beleggingsfondsen, ETF’s of individuele bedrijven of een combinatie hiervan. Bovendien speelt het actief in op marktontwikkelingen als er acties in de portefeuilles nodig zijn. Uitgangspunt is dat de huidige en gewenste lifestyle van een (potentiële) klant naadloos dient aan te sluiten bij de gekozen beleggingsaanpak en het bijbehorende risico, dat nodig is om een hoger rendement te kunnen behalen.

LET OP! Invest Consult aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar1990
Belegd vermogen€ 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers2 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en)Prinsenbeek, Amersfoort
Nieuws over Invest Consult
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »