Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
Invest Consult B.V. is een vermogensbeheerder in het Brabantse Prinsenbeek. De onderneming is in 1990 opgericht en beheert vermogens van particulieren, vennootschappen en institutionele beleggers.

Het beleid van Invest Consult kent verschillende doelen, namelijk: vermogensgroei, inkomsten uit vermogen verkrijgen en risico’s beperken ofwel mijden. Voor de realisatie past de vermogensbeheerder diverse strategieën toe. Van volledig beleggen in staatsobligaties tot beleggen in zakelijke waarden; aandelen, private equity, vastgoed en derivaten. Tegelijkertijd selecteert het hoe er wordt belegd. In beleggingsfondsen, ETF’s of individuele bedrijven of een combinatie hiervan. Bovendien speelt het actief in op marktontwikkelingen als er acties in de portefeuilles nodig zijn. Uitgangspunt is dat de huidige en gewenste lifestyle van een (potentiële) klant naadloos dient aan te sluiten bij de gekozen beleggingsaanpak en het bijbehorende risico, dat nodig is om een hoger rendement te kunnen behalen.

LET OP! Invest Consult is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vergelijk Invest Consult
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 150.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen