Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen ING Private Banking

Vergelijk de beleggingen van ING Private Banking met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds
RegioWereld
BeleggingsstrategieKeuze uit 6 beleggingsstrategieën: Actueel: inspelen op de financiële markten, Duurzaam: maatschappelijk bewust beleggen met een scherp oog voor rendement, Inkomen: belegd vermogen gebruiken voor extra inkomen, Dynamiek: de marktbewegingen op de voet volgen, Comfort: stabiele vermogensopbouw door te beleggen op lange termijn of Index: een beleggingsstrategie die opgebouwd is uit indextrackers.

De beleggingsstrategie Duurzaam is voor de maatschappelijk bewuste belegger. Thema’s van de portefeuille zijn onder meer alternatieve energie en schoon drinkwater. De strategie heeft als doel:
- Vermogensopbouw met aandacht voor mens, milieu en maatschappij
- Wereldwijde spreiding over regio’s en sectoren met accent op Europa
- Strenge selectiecriteria voor duurzame beleggingen
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen