Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Indexus

Let op! Indexus is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Indexus uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Indexus zijn overgenomen door Semmie.
Indexus
Indexus is actief sinds 1997 en richt zich hoofdzakelijk op beleggingsadvies en vermogensbeheer. Indexus begeleidt particulieren, DGA's, ondernemers en stichtingen.

Indexus hanteert een Core Satelite strategie en maakt gebruik van Trackers, aandelen, obligaties en derivaten. De kern van de portefeuille, veelal 60% tot 70%, wordt passief belegd middels Trackers. Zaken die Indexus relevant vindt voor een de samenstelling van de beleggingsportefeuille zijn het beleggingsdoel, de risico’s die de klant wil lopen en de toekomstverwachtingen.

Indexus biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies aan vanaf €200.000.
Oprichtingsjaar 1997
Belegd vermogen € 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers 15 tot 25 medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Heerenveen
Nieuws over Indexus

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

IVM Caring Capital Vanaf €200.000
Vermogen in Balans Vanaf €200.000
Comfort Vermogensbeheer Vanaf €200.000
Weijerman Vermogensbeheer Vanaf €200.000

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »