Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

iBeleggen beleggingen

iBeleggen heeft ervoor gekozen om de beleggingsportefeuilles voor haar klanten volledig op te bouwen uit indextrackers en (passief beheerde) marktfondsen. Volgens iBeleggen hebben diverse wereldwijde en gerenommeerde onderzoeken aangetoond dat zeker 85% van de actief beheerde beleggingsfondsen de onderliggende index niet verslaat. Daarom kiest men er voor om niet in actieve beleggingsfondsen te beleggen voor klanten maar alleen in indexbeleggingen.

iBeleggen let scherp op de kosten(structuur) van haar posities. Van de meer dan 7.000 posities belegt iBeleggen uitsluitend in fysieke beleggingen van aandelen, obligaties en vastgoed. Daarbij beleggen ze uitsluitend duurzaam. Elke belegging is getoetst op het gebied van milieu, maatschappij, goed bestuur en ethische normen. Ook worden de posities geselecteerd op verhandelbaarheid en transparantie.
Belegt inTrackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportageOnline klantenportaal met daarin uitgebreide vermogensrapportage, dagelijks up-to-date en online beschikbaar.
Inzage portefeuille24/7 online inzage in de eigen beleggingsportefeuille
Goedenavond,
Wilt u zien hoe bestaande klanten iBeleggen beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €10.000
Vanaf €25.000
Vanaf €15.000
Vanaf €25.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »