Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen iBeleggen

Vergelijk de beleggingen van iBeleggen met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inTrackers
RegioWereld
BeleggingsstrategieiBeleggen heeft ervoor gekozen om de beleggingsportefeuilles voor haar klanten volledig op te bouwen uit indexbeleggingen. Volgens iBeleggen hebben diverse wereldwijde en gerenommeerde onderzoeken aangetoond dat zeker 85% van de actief beheerde beleggingsfondsen de onderliggende index niet verslaat. Daarom kiest men er voor om niet in beleggingsfondsen te beleggen voor klanten maar alleen in indexbeleggingen.

Uit het wereldwijde universum van meer dan 6.000 indextrackers kiest iBeleggen uitsluitend indextrackers van aandelen, obligaties en vastgoed, die deze categorieën fysiek repliceren. Synthetische indexproducten, die een hoger risico met zich meedragen, zoals bijvoorbeeld het ‘tegenpartij risico’ worden gemeden. De nadruk ligt op de bewaking van de verdeling tussen de vermogenscategorieën, die voor meer dan 80% bepalend zijn voor het rendement. Het beleid is gericht op een lange termijn strategie, gericht op vermogensgroei en risicobeheersing. Dit wordt gerealiseerd door een wereldwijde spreiding over diverse regio’s, sectoren en beleggingsstijlen, passend bij de marktomstandigheden.

Daarnaast let iBeleggen scherp op de kosten(structuur) binnen de indextrackers. Ook hecht men aan een goede verhandelbaarheid van deze producten. Afhankelijk van de omvang van het te beleggen vermogen selecteert men binnen iBeleggen 17 indextrackers voor haar cliëntenportefeuilles.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportageOnline klantenportaal met daarin uitgebreide vermogensrapportage, dagelijks up-to-date en online beschikbaar.
Inzage portefeuille24/7 online inzage in de eigen beleggingsportefeuille
Specialiteit beheerderSpecialisten in fysieke indextrackers.
OpmerkingenElke relatie heeft toegang tot het klantenportaal waarin, naast de uitgebreide vermogensrapportage, tevens specifieke actuele informatie over de beleggingen, topcapital en de maandelijkse nieuwsbrieven is opgenomen.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen