Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

iBeleggen

iBeleggen is actief sinds 12 juni 2012 als dochterbedrijf van vermogensbeheerder topcapital uit Amsterdam. iBeleggen richt zich op beleggers met een vermogen vanaf €25.000. Hiermee richten de oprichters zich met een ander bedieningsconcept op een andere doelgroep dan topcapital (vanaf €500.000,-). Er wordt hoofdzakelijk belegd in zogenaamde indextrackers en marktfondsen.

iBeleggen is een 100% online dienstverlener (maar met een persoonlijke touch). Hierdoor kunnen de kosten heel laag worden gehouden. Op basis van een online vragenlijst wordt het risicoprofiel bepaald en kan gestart worden met beleggen.

iBeleggen hanteert een rustige beleggingsstijl. De portefeuille bestaat dan ook geheel uit indexbeleggingen in aandelen, obligaties en onroerend goed. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan het zo laag mogelijk houden van de beleggingskosten en beheerkosten, die behoren tot de laagste in Nederland. Het beleggingsbeleid wordt binnen moederbedrijf topcapital vastgesteld (opgericht in maart 2007).

iBeleggen biedt online vermogensbeheer aan vanaf €25.000,-.
Oprichtingsjaar2012
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam
iBeleggen is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over iBeleggen aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe klanten iBeleggen beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over iBeleggen gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij iBeleggen?