Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

iBeleggen

iBeleggen is actief sinds 12 juni 2012 als onderdeel van vermogensbeheerder topcapital uit Amsterdam. iBeleggen richt zich op beleggers met een vermogen vanaf €25.000. Hiermee richten de oprichters zich met een ander bedieningsconcept op een andere doelgroep dan topcapital (vanaf €500.000,-). Er wordt hoofdzakelijk belegd in zogenaamde indextrackers en marktfondsen.

iBeleggen is een 100% online dienstverlener (maar met een persoonlijke touch). Hierdoor kunnen de kosten heel laag worden gehouden. Op basis van een online vragenlijst wordt het risicoprofiel bepaald en kan gestart worden met beleggen.

iBeleggen hanteert een rustige beleggingsstijl. De portefeuille bestaat dan ook geheel uit beleggingen in aandelen, obligaties en onroerend goed. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan het zo laag mogelijk houden van de beleggingskosten en beheerkosten, die behoren tot de laagste in Nederland. Het beleggingsbeleid wordt binnen moederbedrijf topcapital vastgesteld (opgericht in maart 2007).

iBeleggen biedt online vermogensbeheer aan vanaf €25.000,-.
Oprichtingsjaar2012
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over iBeleggen gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €10.000
Vanaf €25.000
Vanaf €15.000
Vanaf €25.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »