Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Highmount Capital

Highmount Capital een is vermogensbeheerbedrijf dat wereldwijd opereert. Het is in 2002 gestart en heeft tegenwoordig kantoren in New York, Boston, Amsterdam en Zürich. De vermogensbeheerder biedt particulieren, families, trusts en particuliere stichtingen een verscheidenheid aan financiële diensten. Variërend van beleggingsadvies, vermogensbeheer en familiebestuur tot voorlichting over diverse vermogensaspecten.

De beleggingsstrategie die Highmount Capital toepast is themabeleggen. Hierbij draait het om investeren in toekomstige groei. Zo signaleert het wereldwijd economische, politieke en sociale trends die van grote invloed zijn op de economische en financiële markten. Het speelt hierop in met gespreide portefeuilles die meerdere thema’s bundelen. Bij de samenstelling ervan beperkt het zich niet tot één specifiek deel van de wereld en de traditionele beleggingscategorieën. Zo kunnen de portefeuilles bestaan uit aandelen van grote bedrijven, private equity-fondsen, vastgoed, andere alternatieve beleggingen, indextrackers en gemeenschappelijke fondsen. Eveneens zijn de portefeuilles dynamisch ingericht. Daarnaast zorg de beheerder via strategische (lange termijn) en tactische allocatie (korte termijn) voor balans in de beleggingsportefeuilles.
OprichtingsjaarOnbekend
Belegd vermogenOnbekend
MedewerkersOnbekend
Vestiging(en)Amsterdam
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »