Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Het Effectenhuis

Vergelijk Het Effectenhuis ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 300.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Het Effectenhuis

Het Effectenhuis Commissionairs is actief sinds augustus 2012 en richt zich als onafhankelijke commissionair in effecten op vermogensbeheer, beleggingsadvies en effectenbemiddeling voor particuliere en professionele relaties. Men werkt op het gebied van vastrentende waarden ook samen met family offices.

De specialiteit van Het Effectenhuis is de advisering en handel in vastrentende waarden. Bij de selectie van de fondsen baseren zij zich op de beleggingsfilosofie van de superbeleggers Warren Buffett en Charlie Munger. Ook deelname in de beleggingssystemen van het OK-Rating Instituut is mogelijk. Het Effectenhuis streeft naar een absoluut rendement voor haar klanten. Men legt de behaalde resultaten dus niet tegen de meetlat van een bepaalde index, maar het is hun doel om ervoor te zorgen dat de cliënt onder de streep geld verdient. Dit betekent in de praktijk dat er een onderbouwde afweging gemaakt wordt om wel of niet te handelen. Wachten tot het moment geschikt is om actief te worden, na zorgvuldige voorbereiding in het verleden. Dus wel alvast weten wat je uit de winkel wilt hebben, maar rustig durven wachten op de uitverkoop.
Het Effectenhuis

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Het Effectenhuis
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 300.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 300.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.