Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Het Effectenhuis

Let op! Het Effectenhuis is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Het Effectenhuis uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Het Effectenhuis
Het Effectenhuis Commissionairs is actief sinds augustus 2012 en richt zich als onafhankelijke commissionair in effecten op vermogensbeheer, beleggingsadvies en effectenbemiddeling voor particuliere en professionele relaties. Men werkt op het gebied van vastrentende waarden ook samen met family offices.

De specialiteit van Het Effectenhuis is de advisering en handel in vastrentende waarden. Bij de selectie van de fondsen baseren zij zich op de beleggingsfilosofie van de superbeleggers Warren Buffett en Charlie Munger. Ook deelname in de beleggingssystemen van het OK-Rating Instituut is mogelijk. Het Effectenhuis streeft naar een absoluut rendement voor haar klanten. Men legt de behaalde resultaten dus niet tegen de meetlat van een bepaalde index, maar het is hun doel om ervoor te zorgen dat de cliënt onder de streep geld verdient. Dit betekent in de praktijk dat er een onderbouwde afweging gemaakt wordt om wel of niet te handelen. Wachten tot het moment geschikt is om actief te worden, na zorgvuldige voorbereiding in het verleden. Dus wel alvast weten wat je uit de winkel wilt hebben, maar rustig durven wachten op de uitverkoop.

LET OP! Het Effectenhuis aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar 2012
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 2 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Castanje Vermogensbeheer Vanaf €300.000
Mpartners Vanaf €300.000
DoubleDividend Vanaf €250.000
Wilgenhaege Vermogensbeheer Vanaf €250.000