Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Rendement HENS Vermogensbeheer

Rendement

2018
2017
2016
Zeer Offensief
-12,5%
20,5%
8,7%
Speculatief
-15,0%
30,0%
-5,0%
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenIn het zeer offensieve mandaat belegt HENS 100% in aandelen. In het speculatieve mandaat belegt HENS tot maximaal 120% in aandelen door middel van een effectenkrediet van 20%. Andere, risicomijdende beleggingen en liquiditeiten zijn in beide profielen ook toegestaan.
Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van HENS Vermogensbeheer kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen