Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

HENS Vermogensbeheer

De rendementen door HENS Vermogensbeheer gerealiseerd treft u hieronder aan per kalenderjaar. Indien beschikbaar treft u ook het rendement aan in het lopende jaar.
Rendement
2018 *
2017
2016
2015
Zeer Offensief
4,6%
20,5%
8,7%
-18,6%
Speculatief
-8,8%
30,0%
-5,0%
-6,1%
* gerealiseerde rendementen t/m 31 maart 2018
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenIn het zeer offensieve mandaat belegt HENS 100% in aandelen. In het speculatieve mandaat belegt HENS tot maximaal 120% in aandelen door middel van een effectenkrediet van 20%. Andere, risicomijdende beleggingen en liquiditeiten zijn in beide profielen ook toegestaan.
Cumulatief netto rendement
Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van HENS Vermogensbeheer kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen