Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Helliot Vermogensbeheer

Vergelijk de beleggingen van Helliot Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Grondstoffen, Derivaten
RegioWereld
BeleggingsstrategieAfhankelijk van de uitgangspunten van haar cliënten belegt Helliot Vermogensbeheer het vermogen in één van de volgende twee beleggingsstrategieën:

Groei strategie:
Wanneer u voldoende tijd heeft en groei voorop staat, dan ligt een groeidoelstelling voor de hand. Bij deze strategie is er focus op het beleggen in aandelen in combinatie met een gepaste hoeveelheid obligaties. De geselecteerde aandelen zorgen voor het bovengemiddelde groeipotentieel. De obligaties zorgen voor stabiliteit en cashflow. Zowel het aandelendividend als de obligatierente worden geherinvesteerd.

Inkomen strategie:
Als u nu of binnenkort inkomsten uit uw beleggingen wenst, dan kiest u voor de inkomensstrategie waarbij de nadruk ligt op veiligheid en cashflow. Bij deze strategie ligt de focus op het beleggen in obligaties, eventueel in combinatie met een beperkt belang in aandelen middels indextrackers. De geselecteerde obligaties zorgen voor een stabiele inkomstenstroom die zij periodiek aan u kunnen overmaken zodat u kunt rentenieren.

De selectie van individuele beleggingen is altijd van fundamentele aard en op basis van onderwaardering van het bedrijf. Helliot Vermogensbeheer belegt in bedrijven met kans om verborgen waarde zichtbaar te maken en koersstijging te realiseren. Kortgezegd kopen ze aandelen voor 50 euro die 100 euro waard moeten zijn. Belangrijke componenten zijn de bedrijfscijfers, strategie, product, marktpositie, kwaliteit van het management en groeiverwachtingen.

Bij de beleggingskeuzes voor hun cliënten hanteren zij de principes van de PRI en wordt er getoetst of het bedrijf in kwestie voldoet aan de principes van de United Nations Global Compact en of het niet actief is in de wapenindustrie. Kort gezegd houden ze doorlopend 16 principes in acht op gebied van duurzaamheid naast de gebruikelijke fundamentele en technische analyse.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer maand of kwartaal digitaal.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderSpecialist in aandelen selectie en beschermd beleggen
OpmerkingenHelliot Vermogensbeheer is geaccrediteerd bij zowel het PRI als de UN Global Compact. Bij beleggingskeuzes voor cliënten hanteren ze de principes van de PRI, wordt er getoetst of het bedrijf in kwestie voldoet aan de principes van de United Nations Global Compact en of het niet actief is in de wapenindustrie. Kort gezegd houden ze doorlopend 16 principes in acht op gebied van duurzaamheid naast de gebruikelijke fundamentele en technische analyse.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen