Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Helliot Vermogensbeheer beleggingen

Afhankelijk van de uitgangspunten van haar cliënten belegt Helliot Vermogensbeheer het vermogen in één van de volgende twee beleggingsstrategieën:

Groei strategie:
Wanneer u voldoende tijd heeft en groei voorop staat, dan ligt een groeidoelstelling voor de hand. Bij deze strategie is er focus op het beleggen in aandelen in combinatie met een gepaste hoeveelheid obligaties. De geselecteerde aandelen zorgen voor het bovengemiddelde groeipotentieel. De obligaties zorgen voor stabiliteit en cashflow. Zowel het aandelendividend als de obligatierente worden geherinvesteerd.

Inkomen strategie:
Als u nu of binnenkort inkomsten uit uw beleggingen wenst, dan kiest u voor de inkomensstrategie waarbij de nadruk ligt op veiligheid en cashflow. Bij deze strategie ligt de focus op het beleggen in obligaties, eventueel in combinatie met een beperkt belang in aandelen middels indextrackers. De geselecteerde obligaties zorgen voor een stabiele inkomstenstroom die zij periodiek aan u kunnen overmaken zodat u kunt rentenieren.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Duurzaam beleggingsbeleid, Grondstoffen, Derivaten
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer maand of kwartaal digitaal.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Helliot Vermogensbeheer beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »