Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

HEK Vermogensbeheer

Let op! HEK Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van HEK Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Let op! Het Haags Effektenkantoor (HEK Vermogensbeheer) staakt haar activiteiten als vermogensbeheerder per 1 juli 2015.

Bent u klant bij Het Haags Effektenkantoor / HEK Vermogensbeheer? U dient dan op zoek te gaan naar een nieuwe vermogensbeheerder.

Wilt u weten wat voor u de beste vermogensbeheerder is?

Maak gebruik van de kennis en expertise van Vermogensbeheer.nl door een gratis en geheel vrijblijvend SelectieRapport aan te vragen. Per mail ontvangt u ons rapport met daarin een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Vraag een gratis SelectieRapport aan >>
 
 
 
LET OP! HEK Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 1994
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Den Haag

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Ortelius Wealth Management Vanaf €250.000
Persist Global Wealth Management Vanaf €250.000
Noordam Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Valuedge Vanaf €250.000