Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Havika Vermogensbeheer

Let op! Havika Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Havika Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog zelfstandig actief was.

Havika Vermogensbeheer is in 2019 gefuseerd met SVDH Vermogensbeheer (Schraauwers Van den Hout & Partners). Men is nu actief onder de nieuwe naam Comfort Vermogensbeheer.
Havika Vermogensbeheer
Havika Vermogensbeheer uit Raamsdonkerveer is actief sinds 2012. Havika biedt behalve vermogensbeheer ook vermogensbegeleiding aan.

Vermogensbeheer biedt men aan in de vorm van een tweetal varianten, namelijk fondsbeleggen en beleggen in individuele effecten. Fondsbeleggen: deze variant betreft het (actief) beleggen in beleggingsfondsen en trackers. Voor deze variant geldt een minimum vermogen van €10.000,-. Beleggen in individuele effecten: deze variant heeft betrekking op het beleggen in alle mogelijke en passende alternatieven en producten. Hiervoor geldt een minimum vermogen van €100.000,-
LET OP! Havika Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2012
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Raamsdonkerveer
Nieuws over Havika Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Vermogensbeheer Friesland Vanaf €100.000
Aberfeld Vermogensbeheer Vanaf €100.000
De Vereenigde Effecten Compagnie Vanaf €100.000
Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer Vanaf €100.000