Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Groenstate Vermogensbeheer

Vergelijk Groenstate Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 75.000   -   Vestigingen:  Hengelo, ‘s-Hertogenbosch

Over Groenstate Vermogensbeheer

Groenstate Vermogensbeheer uit Hengelo verricht verschillende effectendiensten voor vermogende particulieren, zakelijke beleggers en instituten. Zo houdt het zich onder andere bezig met vermogensbeheer en –advies. Echter, ook voor vermogensvragen, begeleiding en advies over pensioenen, hypotheken en estate planning kunt u bij de vermogensbeheerder terecht.

Volgens de filosofie van Groenstate Vermogensbeheer is geen enkele belegger hetzelfde. Vandaar dat de dienstverlening persoonlijk is en op maat. Met een passend beleggingsbeleid en portefeuille. Afgestemd op uw wensen, doelen, vermogen, risicobereidheid en beleggingshorizon. Of u nu kiest voor een gespreide effectenportefeuille of voor beleggingsfondsen.
Groenstate Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Groenstate Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 75.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 75.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.