Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Gooisch Effectenhuis

De vermogensbeheerder Gooisch Effectenhuis is sinds 2007 actief. De organisatie houdt zich puur en alleen bezig met: vermogensbeheer, beleggingsadvies en execution only.

Gooisch Effectenhuis is onafhankelijk en belegt op basis van beleggingsprofielen met een bandbreedte van 10%. Bij het bepalen van het beleggingsprofiel wordt met name ingezoomd op doelstelling, financiële positie en risicobereidheid. Aan de hand van uw persoonlijke profiel gecombineerd met uw beleggingshorizon en met welk doel u belegt, wordt de indeling van de beleggingsportefeuille gemaakt. Deze bestaat hoofdzakelijk uit vastrentende waarden en aandelen. Alleen de verhouding tussen beide onderdelen verschilt per beleggingsprofiel. Daarnaast kunnen relaties indien gewenst gebruikmaken van de dienst persoonlijke financiële planning. Hierbij neemt de beheerder uw gegevens inzake inkomens- en vermogensontwikkeling onder de loep.
Oprichtingsjaar2007
Belegd vermogen€ 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers2 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Voorst
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »