Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Gooisch Effectenhuis

Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 200.000   -   Vestiging:  Voorst

Over Gooisch Effectenhuis

De vermogensbeheerder Gooisch Effectenhuis is sinds 2007 actief. De organisatie houdt zich puur en alleen bezig met: vermogensbeheer, beleggingsadvies en execution only.

Gooisch Effectenhuis is onafhankelijk en belegt op basis van beleggingsprofielen met een bandbreedte van 10%. Bij het bepalen van het beleggingsprofiel wordt met name ingezoomd op doelstelling, financiële positie en risicobereidheid. Aan de hand van uw persoonlijke profiel gecombineerd met uw beleggingshorizon en met welk doel u belegt, wordt de indeling van de beleggingsportefeuille gemaakt. Deze bestaat hoofdzakelijk uit vastrentende waarden en aandelen. Alleen de verhouding tussen beide onderdelen verschilt per beleggingsprofiel. Daarnaast kunnen relaties indien gewenst gebruikmaken van de dienst persoonlijke financiële planning. Hierbij neemt de beheerder uw gegevens inzake inkomens- en vermogensontwikkeling onder de loep.
 

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 89 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Gooisch Effectenhuis
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 200.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 200.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen