Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Fundix

Let op! Fundix is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Fundix uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Fundix zijn destijds overgenomen door Pritle wat later weer is overgenomen door BinckBank.
Fundix is in 2005 opgericht en is eind 2006 gestart met het aanbieden van online vermogensbeheerdiensten aan cliënten. Fundix is sterk in online dienstverlening, maar cliënten kunnen ook voor persoonlijke advisering over met name individuele effecten terecht. Het expertteam van Fundix in Rotterdam staat u graag met raad en daad bij.

Wie kiest voor beleggen via Fundix kiest ervoor te beleggen in beleggingsfondsen en Trackers. Bij Fundix geldt geen minimale inleg voor het vermogensbeheer. Door de vermogensafhankelijke vergoeding kan vanaf ieder gewenst bedrag worden belegd bij Fundix. Fundix rekent alleen kosten over het deel van het vermogen tot EUR 100.000.

Als u uw vermogen laat beleggen door Fundix, gaan zij dit beleggen volgens de Moderne Portefeuille Theorie van Harry Markowitz. Met behulp van deze methodiek inventariseert Fundix uw persoonlijke situatie en stelt een individuele beleggingsportefeuille op waarbij uw vermogen gespreid wordt belegd over 15 tot 50 beleggingsfondsen of trackers. Streeft u naar vermogensgroei zonder veel risico? Dan biedt ‘Stabiel Beleggen’ uitkomst waarbij het maximale risico is begrensd op 2,5%.
LET OP! Fundix is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2005
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 10 tot 15 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam, Rotterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Junior Vanaf €1.000
NNEK Vanaf €100
Semmie Vanaf €500
Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000