Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Fountain Capital

Beschrijving
Uw partner in vermogen! Opgericht in 2010, gespecialiseerd in duurzaam vermogensbeheer met als basis een fiscaal vermogensplan.

Fountain Capital onderscheid zich door 'maatwerk' vermogensbeheer. Rendementsoptimalisatie is haalbaar door gedegen risicomanagement van uw totale vermogen. Zij bieden vermogensstructurering door middel van een persoonlijk vermogensplan, een belangrijk en gratis onderdeel bij het vermogensbeheer.
Fountain Capital levert puur maatwerk, service en kwaliteit!

Ze onderscheiden zich door:
- Maatschappelijk verantwoord beleggen: wereldspreiding van ESG-gescreende individuele effecten, index- en beleggingsfondsen met een focus op duurzame Impact thema’s.
- Behoud van uw vermogen: uitgebreid risicomanagement systeem gericht op absoluut rendement
- Vermogensbeheer op ‘maat’
- Fiscaal doorgerekend persoonlijk vermogensplan om uw vrije vermogen optimaal te managen en voor u te laten werken

Fountain Capital biedt vermogensbeheer aan vanaf €150.000,- en beleggingsadvies vanaf €450.000,-
Vergelijk Fountain Capital
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 150.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 450.000,-
Organisatie
Lid van verenigingVBA
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 25 tot € 50 miljoen
Depotbank(en)BinckBank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudDe beheerder heeft minimaal 2 gesprekken per jaar met zijn klanten waarin ze de persoonlijke situatie en de portefeuille bespreken aan de hand van de doelen en wensen vastgelegd in het persoonlijk Vermogensplan.
DSI geregistreerdZowel M.F. Vogel en drs M.A.Bruin RBA zijn beide geregistreerd bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersDeels wordt vermogen van de partners mee belegd en dit gebeurt binnen de vastgestelde interne regels.
Vestiging(en)Hilversum
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen