Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Finaltrust Vermogensbeheer

Let op! Finaltrust Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Finaltrust Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Finaltrust Vermogensbeheer zijn overgenomen door Castanje Vermogensbeheer.
Finaltrust Vermogensbeheer is sinds 2001 een vermogensbeheerder in Eindhoven. Tot de klantenkring behoren: vermogende particulieren, DGA's, high net worth individuals, families en (ideële) instellingen. Voor ondersteuning op het gebied van financieren, verzekeren en pensioenen kunt u terecht bij Finaltrust Financial Planning.

Finaltrust werkt gestructureerd, is transparant en duidelijk in hoe het uw vermogen belegt. In het beleggingsproces gaan kwantitatieve en kwalitatieve screenings, kennis plus ervaring en technisch onderzoek hand in hand. En bij het samenstellen van de beleggingsportefeuilles combineert het een ‘top-down’ en ‘bottum-up’ aanpak. Overigens geldt hiervoor dat bij beleggen in aandelen een sectorale benadering de voorkeur heeft boven een geografische. Vervolgens is het voor individuele beleggers mogelijk mee te doen aan collectief vermogensbeheer.
LET OP! Finaltrust Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2001
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Bustelberg Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Post Vermogensbeheer Vanaf €50.000