Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Fiduce Vermogensbeheer

Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Heemstede

Over Fiduce Vermogensbeheer

Fiduce Vermogensbeheer uit Heemstede is actief sinds 1999 en focust zich op het beheren van vermogens én het geven van beleggingsadviezen. Met deze activiteiten ondersteunt het particulieren, bedrijven, pensioenfondsen, zelfstandige ondernemers plus verenigingen en stichtingen. Daarnaast kunt u ook voor zaken als financiële planning, hypotheken, verzekeringen en een second opinion van uw huidige beleggingsportefeuille bij Fiduce Vermogensbeheer terecht.

Wilt u uw vermogen door Fiduce Vermogensbeheer laten beheren? Dan wordt in nauw overleg met u een risico- en rendementsprofiel opgesteld voor uw beleggingsportefeuille. Inzet bij het beheren van uw vermogen is: beleggen op de lange termijn en niet het behalen van snelle winsten op de korte termijn. De vermogensbeheerder selecteert de meest aantrekkelijke beleggingen als aandelen, oblgaties, beleggingsfondsen, en trackers. Op basis van de macro- en micro-economische ontwikkelingen waakt uw vaste beheerder vervolgens over uw portfolio. Beheert u liever zelf (deels) uw beleggingen? Ook dan kunt u bij Fiduce terecht. Uw vaste adviseur staat u bij met raad en daad en seint u tijdig in bij kansen en risico’s voor uw portefeuille.
 

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Fiduce Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.