Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Fiduce Vermogensbeheer

Fiduce Vermogensbeheer uit Heemstede is actief sinds 1999 en focust zich op het beheren van vermogens én het geven van beleggingsadviezen. Met deze activiteiten ondersteunt het particulieren, bedrijven, pensioenfondsen, zelfstandige ondernemers plus verenigingen en stichtingen. Daarnaast kunt u ook voor zaken als financiële planning, hypotheken, verzekeringen en een second opinion van uw huidige beleggingsportefeuille bij Fiduce Vermogensbeheer terecht.

Wilt u uw vermogen door Fiduce Vermogensbeheer laten beheren? Dan wordt in nauw overleg met u een risico- en rendementsprofiel opgesteld voor uw beleggingsportefeuille. Inzet bij het beheren van uw vermogen is: beleggen op de lange termijn en niet het behalen van snelle winsten op de korte termijn. De vermogensbeheerder selecteert de meest aantrekkelijke beleggingen als aandelen, oblgaties, beleggingsfondsen, en trackers. Op basis van de macro- en micro-economische ontwikkelingen waakt uw vaste beheerder vervolgens over uw portfolio. Beheert u liever zelf (deels) uw beleggingen? Ook dan kunt u bij Fiduce terecht. Uw vaste adviseur staat u bij met raad en daad en seint u tijdig in bij kansen en risico’s voor uw portefeuille.
Oprichtingsjaar1999
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Heemstede
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »