Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Fiduce Vermogensbeheer

Let op! Fiduce Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Fiduce Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Fiduce Vermogensbeheer zijn overgenomen door Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer.
Fiduce Vermogensbeheer uit Heemstede is actief sinds 1999 en focust zich op het beheren van vermogens én het geven van beleggingsadviezen. Met deze activiteiten ondersteunt het particulieren, bedrijven, pensioenfondsen, zelfstandige ondernemers plus verenigingen en stichtingen. Daarnaast kunt u ook voor zaken als financiële planning, hypotheken, verzekeringen en een second opinion van uw huidige beleggingsportefeuille bij Fiduce Vermogensbeheer terecht.

Wilt u uw vermogen door Fiduce Vermogensbeheer laten beheren? Dan wordt in nauw overleg met u een risico- en rendementsprofiel opgesteld voor uw beleggingsportefeuille. Inzet bij het beheren van uw vermogen is: beleggen op de lange termijn en niet het behalen van snelle winsten op de korte termijn. De vermogensbeheerder selecteert de meest aantrekkelijke beleggingen als aandelen, oblgaties, beleggingsfondsen, en trackers. Op basis van de macro- en micro-economische ontwikkelingen waakt uw vaste beheerder vervolgens over uw portfolio. Beheert u liever zelf (deels) uw beleggingen? Ook dan kunt u bij Fiduce terecht. Uw vaste adviseur staat u bij met raad en daad en seint u tijdig in bij kansen en risico’s voor uw portefeuille.
Oprichtingsjaar 1999
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Heemstede

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Total Investment Services Vanaf €100.000
Wijs & van Oostveen Vanaf €100.000
Care IS Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Bustelberg Vermogensbeheer Vanaf €100.000