Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Fair Capital Partners

Fair Capital Partners belegt op maatschappelijk verantwoorde wijze. Fair Capital Partners volgt de definitie van de Verenigde Naties: ‘Duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden, zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen.’ Dat doen ze met het duurzaamheidsbeleid van ASN Bank.

Fair Capital Partners hanteert zeven verschillende profielen, van zeer defensief tot zeer offensief. Afhankelijk van het risicoprofiel bestaat de portefeuille veelal uit een selectie van ongeveer 35-40 individuele aan verschillende wereldbeurzen genoteerde aandelen in bedrijven, en een 10-tal obligaties in staat of staat gerelateerde organisaties. Er worden dus voor de klanten portefeuilles opgebouwd bestaande uit individuele namen. Een portefeuille opgebouwd uit (ASN) beleggingsfondsen is desgewenst mogelijk. Men kan ook de portefeuille uitbreiden met impactbeleggingen in niet beursgenoteerde bedrijven en over het geheel geïntegreerd rapporteren.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Duurzaam beleggingsbeleid, Private equity
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Nee
Rapportage Elk kwartaal rapportage over de performance, de transacties, de standen, de valutaontwikkelingen en de liquiditeiten.
Inzage portefeuille Onbekend
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Fair Capital Partners.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Fisher Investments Vanaf €350.000
Noordam Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Wealth Management Partners Vanaf €2.500.000
Vermogen in Balans Vanaf €200.000