Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Fair Capital Partners

Sinds september 2018 is ASN Vermogensbeheer afgesplitst van ASN Bank en gaat het zelfstandig verder onder de naam Fair Capital Partners met een vestiging in Muiden. Men hanteert het duurzaamheidsbeleid van ASN Bank.

Fair Capital Partners streeft samen met cliënten en duurzame partners naar maatschappelijk, ecologisch èn financieel rendement. Door te beleggen in duurzame en sociale bedrijven (beurs- en niet-beursgenoteerd) en overheden investeert men in duurzame ontwikkeling. Fair Capital Partners werkt volgens de duurzame uitgangspunten van ASN Bank. Het belegt het vermogen van klanten alleen in landen en bedrijven die goedgekeurd zijn door ASN Bank.

Fair Capital Partners biedt particulieren, families, bedrijven, stichtingen en verenigingen vermogensbeheer èn impact investing aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar2018
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Muiden
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Fair Capital Partners.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »