Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Evi van Lanschot

Evi van Lanschot is de naam waaronder F. Van Lanschot Bankiers N.V. online vermogensbeheer aanbiedt. Het betreft hierbij een beleggingsoplossing voor privévermogens alsook het vermogen in de (pensioen)vennootschap. Het kantoor van deze online beheerder staat in Amsterdam.

Evi van Lanschot biedt u traditioneel vermogensbeheer, maar dan in een online jasje. Hierbij wordt zowel uw risicoprofiel alsook de beleggingsstrategie online vormgegeven. Op basis van de uitkomsten wordt uw beleggingsportefeuille opgebouwd en voor u beheerd. Bij de samenstelling van de portefeuille baseert de online beheerder zich op het ‘multi-management’ principe. Zo belegt het vervolgens wereldwijd in gespecialiseerde beleggingsfondsen van internationale fondsbeheerders. Daarna wordt er met zorg op toegezien dat uw portefeuille in evenwicht blijft met uw doelstellingen.

Evi van Lanschot biedt vermogensbeheer aan vanaf €10.000.
Oprichtingsjaar2013
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Nieuws over Evi van Lanschot
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Evi van Lanschot gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €10.000
Vanaf €1.000
Vanaf €15.000
Vanaf €5.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »