Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 8: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.865 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.865 beoordelingen



Pagina 8 van 63 (1865 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
16 januari 2024
Anoniem
9
Het is heel fijn dat er een instantie is die overzicht heeft in wat wij zoeken met een klein vermogen. Nog mooier vind ik het dat we advies krijgen zonder dat we er direkt voor betalen. Prima constructie met een top advies Dank jullie wel!!
16 januari 2024
Anoniem
9
prima advies en inzicht in diverse vermogensbeheerders
16 januari 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
15 januari 2024
Anoniem
8
onpartijdig advies; snel en adequaat
14 januari 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
14 januari 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
13 januari 2024
Anoniem
7
Geen review tekst
12 januari 2024
Anoniem
10
Geen review tekst
12 januari 2024
Anoniem
10
Duidelijk en eerlijke ondersteuning en voorlichting
12 januari 2024
Dhr van Leent
9
Vermogens beheer.nl heeft een goede beeldvorming van vermogens beheerders, hun rendementen en de kosten. Daardoor is dit een uitstekend bij het maken van de juiste keuze.
12 januari 2024
Anoniem
9
Prettig contact en goede expertise
11 januari 2024
Anoniem
10
Aardige reactie en ik kreeg duidelijke informatie.
10 januari 2024
Anoniem
7
Geen review tekst
10 januari 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
10 januari 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
10 januari 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
10 januari 2024
Dhr Scharloo
9
Helder advies
10 januari 2024
Anoniem
7
Geen review tekst
10 januari 2024
Dhr van Dijk
9
professioneel contact met aannemelijk goed advies. verder op dit moment nog geen gebruik van gemaakt; maar voelt goed voor een toekomstig contact.
10 januari 2024
Anoniem
10
Geen review tekst
9 januari 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
9 januari 2024
Anoniem
9
Leerzame informatie, zeer behulpzaam bij de keuze van een vermogensbeheerder. Vemogenbeheer.nl is goed bereikbaar, deskundig en komt afspraken na.
5 januari 2024
Dhr Bergsma
9
Een luisterend oor naar de wensen van de aanvrager, onafhankelijk en op maat gesneden meerkeuze advies van vermogensbeheerders en een gedegen evaluatie van de gemaakte keuze.
3 januari 2024
Anoniem
7
Geen review tekst
31 december 2023
Dhr Bol
9
Geen review tekst
29 december 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
29 december 2023
Anoniem
10
Prettig, open, eerlijk, kundig en vooral onafhankelijk advies!
28 december 2023
Dhr Keur
10
het contact verloopt altijd vriendelijk en is van goede kwaliteit
28 december 2023
Dhr Seesing
10
De situatie goed kunnen doornemen en een welgewogen besluit kunnen nemen.
28 december 2023