Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 7: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.861 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.861 beoordelingen



Pagina 7 van 63 (1861 beoordelingen)
Dhr Verstraaten
10
Ik werd direct heel goed begrepen en heb dan ook een een goed advies mogen ontvangen.
26 januari 2024
Dhr de Jong
10
Bedankt Frits! voor het vinger-aan-de-pols houden inzake de ontwikkelingen rondom de wereld van vermogensbeheerders. Het is niet altijd een transperante situatie waarmee onwetended beleggers geconfronteerd worden. De hulp van Vermogensbeheer.nl is zeker van toegevoegde waarde. Wat ik zeer waardeer is het menselijke contact omdat papier geduldig is en wellicht voor meerdere interpretatie vatbaar. De telefonisch afstemming schept ruimte voor verduidelijking en verbinding. Ga vooral zo door.
26 januari 2024
Dhr Berkes
10
Zeer behulpzaam en zeer vakkundig onafhankelijk advies
26 januari 2024
Dhr Niemantsverdriet
9
Keurig geholpen , onafhankelijke info gekregen was er erg blij mee
26 januari 2024
Anoniem
9
Vermogensbeheer heeft mij prima geholpen in het verduidelijken van mijn financiële keuzes bij het starten van een belleggings portefeuille.
25 januari 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
25 januari 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
25 januari 2024
Anoniem
8
Interessant selectierapport om ook een beeld te krijgen van andere vermogensbeheerders dan waar in nu beleg. Aangenaam contact met Jos om rapport en mogelijk vervolg door te nemen.
24 januari 2024
Anoniem
10
Geen review tekst
23 januari 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
23 januari 2024
Dhr Sweep
9
Keurige en professionele begeleiding
23 januari 2024
Dhr Brunink
9
Geen review tekst
23 januari 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
22 januari 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
20 januari 2024
Anoniem
10
Alle aandacht voor mijn vragen, welke ook kundig worden beantwoord. Het rapport dat ik ontving was to the point en duidelijk, ook voor mij als leek.
19 januari 2024
Anoniem
9
Ben zeer tevreden over het meedenken en de informatie die door vermogensbeheer zijn verstrekt. Kan alleen maar adviseren om bij hen voor informatie aan te vragen.
19 januari 2024
Anoniem
8
geen
19 januari 2024
Anoniem
9
Zeer vriendelijk, voor over ik kan beoordelen objectief en vooral niet sturend advies.
19 januari 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
18 januari 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
18 januari 2024
Dhr Bordewijk
9
Goed dat op een consistente wijze verschillende vermogensbeheerders met elkaar vergeleken kunnen worden. Ook worden specifieke wensen goed meegenomen en is persoonlijk contact mogelijk voor nadere toelichting.
18 januari 2024
Dhr Wiersma
10
Plezierige en deskundige gesprekspartner
18 januari 2024
Anoniem
8
Eerlijk antwoord.
18 januari 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
17 januari 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
17 januari 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
16 januari 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
16 januari 2024
Anoniem
9
Het is heel fijn dat er een instantie is die overzicht heeft in wat wij zoeken met een klein vermogen. Nog mooier vind ik het dat we advies krijgen zonder dat we er direkt voor betalen. Prima constructie met een top advies Dank jullie wel!!
16 januari 2024
Anoniem
9
prima advies en inzicht in diverse vermogensbeheerders
16 januari 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
15 januari 2024