Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 7: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 7 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
23 oktober 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
22 oktober 2023
Anoniem
8
Frits van Manen had wel een aardig verhaal, maar gaf geen reden om het floating assetts beheer in andere hsnden te geven. Mijn bank begrijpt dat het om wealth management voor ons en ons nageslacht gaat Hier, in Zwitserland en op Antillen.
21 oktober 2023
Dhr Tervoort
10
Het heeft mij geholpen een brede beeld te krijgen van de aanwezige vermogensbeheerders. Ik had hier geen ervaring mee en hun benchmarked geeft richting. Uiteindelijk moet je zelf de keuze maken, ze blijven onpartijdig en dat is prima. Kan het zeker aanraden.
21 oktober 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
21 oktober 2023
Anoniem
8
Prima contact
20 oktober 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
19 oktober 2023
Dhr de Jong
10
Als je niet echt thuis bent in de wereld van vermogensbeheer, dan is het moeilijk om een keuze te kunnen maken tussen alle partijen. Van Vermogensbeheer.nl heb ik een voorselectie gekregen van meerdere partijen, die gekozen waren op basis van mijn situatie. Met de nodige informatie daarbij die je helpt om daar zelf weer mee in gesprek te gaan. Dat heeft mij enorm geholpen om mijn uiteindelijke definitieve keuze te maken! En Vermogensbeheer bleef tijdens het hele proces betrokken en mij van advies dienen. Top, ik raad het iedereen aan!
19 oktober 2023
Dhr Gevaert
8
Goede en heldere informatie door vriendelijke en beleefde medewerker
19 oktober 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
18 oktober 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
18 oktober 2023
Dhr Minnaard
8
Netjes en beleefd en niet opdringen
18 oktober 2023
Anoniem
9
Uitstekend op weg geholpen bij de keuze voor een vermogensbeheerder. Informatie is persoonlijk en helder, inclusief een eerlijke/transparante uitleg van het business model. Follow-up was steeds persoonlijk en actiegericht.
18 oktober 2023
Mevr Hoogeboom
10
Goede begeleiding bij het vinden van een vermogensbeheerder
16 oktober 2023
Dhr van Walstijn
9
Zorgvuldig met duidelijk kennis van zaken en met goed persoonlijk contact en oog voor de persoonlijke situatie.
16 oktober 2023
Anoniem
10
Ik heb informatie over beleggen aangevraagd bij Vermogensbeheer. Ik werd heel prettig en doelgericht geholpen. Kreeg antwoord op specifieke vragen. Deskundig advies en snelle communicatie.
13 oktober 2023
Dhr de Kort
9
Geen review tekst
13 oktober 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
13 oktober 2023
Mevr Jansen
9
Geen review tekst
12 oktober 2023
Anoniem
9
Goede hulp en goed bereikbaar.
10 oktober 2023
Anoniem
9
bij zoeken naar ervaringen eerdere vermogensbeheerder en info over andere beheerders t.b.v. eventuele overstap duidelijke info ontvangen met desgevraagd uitgebreide telefonische en deskundige toelichting over de ontvangen digitale info betreffende enkele uitgekozen beheerders, voorafgaand aan een definitieve keuze. Assistentie aangeboden voor begeleiding bij overgaan naar een andere vermogensbeheerder (overigens niet nodig gehad, geen gebruik van gemaakt).
9 oktober 2023
Dhr Testor
10
Ben uitstekend en professioneel geholpen.
6 oktober 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
5 oktober 2023
Dhr Ridder
9
Prima contact en goed advies gehad.
5 oktober 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
3 oktober 2023
Anoniem
8
Fijn contact en info over de vele mogelijkheden teruggebracht naar onze wensen.
3 oktober 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
2 oktober 2023
Anoniem
9
Ik ben gewoon heel prettig geholpen, en er is meegedacht om een passende partij voor het beheer van mijn spaargeld te vinden.
28 september 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
27 september 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
26 september 2023

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »