Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 59: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.798 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.798 beoordelingen



Pagina 59 van 60 (1798 beoordelingen)
Anoniem
10
Duidelijk advies en goede begeleiding bij het evalueren van verschillende opties. De informatie die Vermogensbeheer.nl samenstelt is heel waardevol voor het kiezen van een goede partner die past bij individuele wensen. Jos is discreet maar ook echt betrokken tijdens het adviestraject. Raad zijn dienstverlening sterk aan!
20 oktober 2020
Dhr Bus
8
Geen review tekst
19 oktober 2020
Anoniem
7
Geen review tekst
16 oktober 2020
Dhr Hoogendoorn
6
Ik vond het rapport dat ik ontving nu niet zo indrukwekkend. Alle informatie staat ook op de website en waarom mij nu juist die 4 fondsen worden geadviseerd is niet helemaal transparant. Daarnaast vind ik de aftersales enorm opdringerig en zou het bijna stalking willen noemen. Uiteindelijk niet gekozen voor een fonds, maar zelf belegd in recreatief vastgoed.
16 oktober 2020
Anoniem
10
Wij hebben een aantal oriënterende gesprekken gehad over mogelijk vrijkomend vermogen. Goede gesprekken gehad en vriendelijke te woord gestaan, afspraken zijn netjes nagekomen. Uiteindelijk is gebleken dat het verstandiger is om het vermogen nog vrij te maken en te laten renderen waar het nu staat. Indien weer van toepassing zal ik zeker weer contact opnemen om te kijken naar onze mogelijkheden.
16 oktober 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
15 oktober 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
14 oktober 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
29 september 2020
Anoniem
8
helder en unbiased advies, hartelijk dank
28 september 2020
Dhr Smulders
8
Goed onafhankelijk advies
27 september 2020
Anoniem
9
Goede communicatie met heldere informatie.
24 september 2020
Anoniem
10
Goede info voorziening. Voorlopig on hold gezet
23 september 2020
Anoniem
8
een goed gesprek gehad
23 september 2020
Dhr Geurtsen
8
De ontvangen nadere info van Vermogensbeheer.nl heeft bijgedragen aan onze keuze van de vermogensbeheerder.
22 september 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
22 september 2020
Dhr Bruinink
8
Vermogensbeheer.nl heeft ons goed geholpen bij de keuze van een vermogensbeheerder. Het begon met een netjes overzicht van verschillende vermogensbeheerder en vervolgens een aantal fijn open telefoongesprekken.
21 september 2020
Dhr van den Band
7
Geen review tekst
20 september 2020
Dhr Swagemakers
8
.leuke club die goed in de gaten heeft wie het goed doet en wie in prestatie achter blijft. Geeft niet aan wie van alle vermogensbeerders het beste presteert.
19 september 2020
Dhr van de Burgt
8
Uitstekende en persoonlijke begeleiding bij het identificeren van een passende oplossing voor mijn beleggingsuitdaging en het verkrijgen van een beter begrip van de beleggingswereld.... ik heb veel geleerd in een zeer korte tijd !
18 september 2020
Dhr van Berkel
9
Prima geholpen en goed verslag van de vermogen beheerders.
16 september 2020
Dhr Gorissen
7
Vermogensbeheer.nl doet wat het beloofd; heel veel [gedocumenteerd] vergelijkingsmateriaal! Veel informatie waaruit kan worden beoordeeld en als men het niet weet, kan een vrijblijvend SelectieRapport worden aangevraagd. Toeval of niet, maar in mijn SelectieRapport stonden geen vermogensbeheerders uit de regio Zuidnederland.
16 september 2020
Anoniem
10
Door Vermogensbeheer was het voor mij mogelijk om op een praktische wijze een goed overzicht te krijgen van de aanbieders in deze markt. De communicatie en de nazorg is uitstekend en klantvriendelijk.
15 september 2020
Dhr de Jong
9
Tot op heden ervaar ik het contact met Vermogensbeheer.nl als zeer prettig. Zij helpen mij met informatie over diverse partijen en om goede afwegingen te maken en tot een beslissing te komen. Juist wat we in deze fase nodig hebben.
11 september 2020
Anoniem
7
Geen review tekst
11 september 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
10 september 2020
Anoniem
9
Vermogensbeheer geeft op basis van een paar eenvoudige startvragen een snelle doorkijk naar mogelijke partijen die beantwoorden aan de doelstellingen die jij met je vermogen voor ogen hebt. Op basis van deze doorkijk (5 partijen) kan tot een goede doordachte keuze voor een van de marktpartijen worden overgegaan.
9 september 2020
Anoniem
9
Meneer van Maanden heeft ons heel goed te woord gestaan. Wij gaan voorlopig niet verder met Vermogensbeheer.nl omdat we een tijd bij van Lanschot zullen blijven. Over een tijd is het waarschijnlijk dat we terugkomen. Dank u wel
8 september 2020
Dhr de Valk
8
Goed rapport dat mij inzicht gaf in de performance van mijn huidige beleggingsinstelling t.o.v. een aantal anderen in dezelfde categorie. het deed mij besluiten over te stappen naar een kleiner fonds met hoger rendement en een duurzamere beleggingsfocus. het feit dat de heer Leeser mij bleef bellen over mijn reactie op hun rapport was heel nuttig. daardoor kwam ik uiteindelijk in actie, hetgeen hard nodig was.
8 september 2020
Dhr van Didden
10
Zeer goede adviezen. Adviseur nam ruimschoots de tijd om mij te woord te staan. Adviseur durft stelling te nemen en uitspraken te doen waar je iets aan hebt. Dit alles maakt het makkelijker om een verantwoorde keuze te maken.
7 september 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
4 september 2020