Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 53: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 53 van 57 (1710 beoordelingen)
Dhr ter Haar
8
Snel en een objectief overzicht van de verschillende vermogensbeheerders ontvangen. Daarnaast niet lastig gevallen met reclame mail of telefonisch aandringen voor een vervolg.
12 januari 2021
Dhr Roos
10
Wij hebben een hele goede ervaring gehad. Een eerste gesprek over wat we zochten en al snel kwam naar voren dat we eerst onze financiele doelen helder moesten krijgen voordat we een vermogensbeheerder kunnen kiezen. Daar had Vermogensbeheer.nl ook een oplossing voor en voor dat we het wisten hadden we een gedegen financieel plan, een betere hypotheek en zijn nu aangesloten bij een goede vermogensbeheerder...een winnende formule wat ons betreft! Zou Jos en co zeker aanraden!!
11 januari 2021
Anoniem
10
Ik ben erg tevreden over de service van Vermogensbeheer. Ze leverden snel een duidelijk rapport aan na een kort telefoongeprek om meer informatie te krijgen. Natuurlijk werd er na een tijdje gebeld om te vragen wat de status was maar op geen enkel moment kwam dit als 'pusherig' over. Uiteindelijk hebben we een andere weg gekozen maar dit had een andere reden.
11 januari 2021
Dhr ten Duis
8
Actieve en betrokken medewerkers. Kunnen goed luisteren en hebben niet direct een mening. Adviezen waren correct, maar niet bij mij passend.
10 januari 2021
Anoniem
9
Het contact met deze organisatie verloopt prima. De desbetreffende adviseur geeft duidelijk uitleg en heeft diverse tips gegeven, waar ik iets mee kan, zoals het noemen van enkele kleinere vermogensbeheerders. Ik word regelmatig gebeld door dezelfde persoon en dat geeft vertrouwen. Nadat ik mijn keuze voor bepaalde vermogensbeheerders heb gemaakt, zal het contact wel afnemen. Toch denk ik, dat ik na verloop van tijd nog eens contact zal opnemen met de adviseur met wie ik tot nu toe contact heb gehad.
10 januari 2021
Dhr Francken
7
Snelle response en nuttige intake. Ik herkende niet helemaal de door mij geuite parameters (hoogte inleg/ risicoprofiel). Verder prima.
9 januari 2021
Dhr van Schie
8
Goed contact. Professioneel en snel. Weliswaar kreeg ik maar 1 vermogensbeheerder geasviseerd. Dit komt doordat ik in het buitenland woon en andere vermogensbeheerders blijkbaar geen interesse hebben om met mij te werken.
9 januari 2021
Dhr van Gestel
9
mooie vergelijkingssite, waardevol
8 januari 2021
Anoniem
3
Ik heb uw onderzoek over Dexxie niet mogen ontvangen
8 januari 2021
Anoniem
8
Prettig persoonlijk contact. Het blijft natuurlijk lastig om te beoordelen of de door vermogensbeheer.nl geselecteerde beheerders uiteindelijk ook de beste zijn. Maar het is een goede start.
8 januari 2021
Anoniem
9
Na aanvraag bij vermogensbeheer.nl ontving ik een goed op mijn vragen afgestemd rapport met een heldere en uitvoerige beschrijving van voor mij potentieel geschikte vermogensbeheerders. Het daaropvolgende telefoongesprek gaf mij sterk de indruk met een ter zake kundige en ervaren persoon (dhr.Leeser) van doen te hebben. Mijn kritische vragen werden goed gepareerd en daarbij kreeg ik het vertrouwen met een objectieve partij van doen te hebben.(RS)
8 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
8 januari 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
8 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
8 januari 2021
Anoniem
6
Geen review tekst
8 januari 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
8 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
8 januari 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
7 januari 2021
Dhr Riksen
8
VB duikt in de klant, en zijn doel, zij vragen door en zijn persistent, iets wat vandaag niet vaak meer voorkomt. Zij blijven objectief met een snufje pushen!!
7 januari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
6 januari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
6 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
5 januari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
5 januari 2021
Anoniem
9
Duidelijke en goede informatie
4 januari 2021
Anoniem
10
Goed advies
4 januari 2021
Anoniem
8
Geeft richting in de overvloed aan aanbieders.
1 januari 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
1 januari 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
1 januari 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
31 december 2020
Dhr van der Veen
9
duidelijke informatie inzake kwaliteit vermogensbeheerders
31 december 2020

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »