Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 52: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.863 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.863 beoordelingen



Pagina 52 van 63 (1863 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
19 april 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
16 april 2021
Anoniem
10
Ik heb goede informatie ontvangen over de mogelijkheden om te belegggen.
16 april 2021
Dhr van Dijk
8
op internet maakte ik toevallig kennis met vermogensbeheer.nl. Na uitleg en bespreking van de “kleine lettertjes” ontving ik beoordelingsrapporten van vijf vermogensbeheerders en van mijn huidige bank. Een nieuwe vermogensbeheerder waarmee ik al in gesprek was maakte deel uit van de selectie. De rapporten gaven geen aanleiding om mijn reeds genomen beslissing te herzien. Daarmee kan ik de advisering van vermogensbeheer.nl zien als een bevestiging mijn keuze.
15 april 2021
Anoniem
9
Behulpzaam. Vermogensbeheer.nl geeft nuttige informatie. Een algemeen toegankelijk overzicht van netto rendementen per vermogensbeheerder zou handig zijn voor het maken van een keuze tussen verschillende vermogensbeheerders. Daarnaast zou het handig zijn als je op de website direct zelf vermogensbeheerders zou kunnen selecteren op basis van hun beleggingsstrategie (bijv. passief, actief, factor beleggen, duurzaam, etc.).
15 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
15 april 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
15 april 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
15 april 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
15 april 2021
Dhr van der Sar
8
Vriendelijk, professioneel en niet opdringerig.
14 april 2021
Dhr Schoenmakers
8
Erg handig om een overzicht te krijgen van bedrijven die interessant voor je kunnen zijn om te beleggen.
14 april 2021
Dhr van Lieshout
9
Goed geholpen om vermogensbeheerder te vinden in wie ik vertrouwen kon hebben. Goede rendementsoverzichten gekregen en inzicht in de wijze waarop enkele vermogensbeheerders werkten. Vermogensbeheer.nl reageert snel en accuraat en belt ook uit eigen beweging na om zo nodig nog onderbelichte zaken te bespreken. Desgevraagd vertelden de verschillende vermogensbeheerders die ik sprak, dat ze de aanpak van vermogensbeheer.nl bewonderen en dat vermogenbeheer.nl geen financieel voordeel heeft.
14 april 2021
Dhr van der Kolk
9
prima overzicht, helder telefonisch contact. voor mij geschikt geweest als second opinion omdat ik onvoldoende zicht heb op de markt.
13 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
13 april 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
11 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
11 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
11 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
10 april 2021
Anoniem
9
Goede, prettige voorlichting, niet (te) opdringerig.
10 april 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
9 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
9 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
8 april 2021
Dhr de Smet
7
Snelle reaktie en overzichtelijke info
8 april 2021
Anoniem
8
correcte en snelle aanlevering van wat gevraagd is.
8 april 2021
Dhr Maris
10
Heldere uitleg, komt afspraken na. Fijn om mee te samen te werken.
7 april 2021
Anoniem
9
Ik had aangegeven dat ik € 750.000 wilde inleggen Bij de mogelijke kandidaten zaten 2 kandidaten met een minimum inzet van € 1.000.000, en die vielen automatisch af. Toch nog goed terecht gekomen
7 april 2021
Anoniem
10
Beschaafd te woord gestaan en goed advies
7 april 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
7 april 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
5 april 2021
Anoniem
9
- Nemen uitgebreid de tijd tijdens plezierige telefonische gesprekken. - Geven een competente indruk - Onafhankelijkheid vd rapporten.
5 april 2021