Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 52: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 52 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
30 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
30 januari 2021
Anoniem
9
Op zoek naar een vermogensbeheerder ben ik terecht gekomen bij Vermogensbeheer.nl Deze heren hebben mij prima geholpen. Ik ben dankzij hun in aanraken in gekomen met partijen waarvan ik het bestaan niet wist. Informatie, nabellen, aanvullende informatie verstrekken. Top in orde.
30 januari 2021
Dhr Hofman
10
Prima geholpen, duidelijke en heldere info en ook naderhand goede service met aanvullende info
30 januari 2021
Dhr van der Werff
9
Prima ervaring. Stelde de juiste vragen en kwamen snel met een selectie rapport. ook de nazorg was uitstekend. Al met al nuttig.
29 januari 2021
Dhr Fanchamps
10
Prettig en constructief contact.
29 januari 2021
Anoniem
9
In een wereld die voor mij redelijk onbekend is, is hulp welkom. Vermogensbeheer denkt mee en dat vond ik erg prettig
29 januari 2021
Anoniem
8
Snel en accuraat
29 januari 2021
Anoniem
8
.
29 januari 2021
Dhr Kluwer
8
Geen review tekst
29 januari 2021
Dhr Lamot
9
Geen review tekst
29 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
29 januari 2021
Anoniem
8
Praktisch eb goede informatie Zorgvuldige follow up
28 januari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
27 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
27 januari 2021
Anoniem
8
Transparante adviezen, men denkt goed mee. Positieve indruk!
26 januari 2021
Dhr Grootveld
10
Geen review tekst
25 januari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
24 januari 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
24 januari 2021
Dhr Rosenberg Polak
9
Ben uiterst tevreden over de van Vermogensbeheer.nl ontvangen begeleiding teneinde bij een voor mij geschikte vermogensbeheerder uit te kunnen kiezen.
24 januari 2021
Anoniem
9
goede service en kundig advies
24 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
22 januari 2021
Dhr van Leijden
8
Ik heb het contact zeer prettig gevonden. De inventarisatie omtrent mijn situatie werd zodanig uitgevoerd waardoor er diverse mogelijkheden aangeboden werden, hieruit kon ik een goede keuze maken.
21 januari 2021
Dhr Driessen
10
Ik ben door Vermogensbeheer in staat geweest diverse vermogensbeheerders te vergelijken. Iets wat je zelf moeilijk kunt uitdiepen. Op basis van gesprekken en rapportages is mij dat gelukt en heb ik een vermogensbeheerder gekozen die nu voor mij aan de slag is gegaan.
21 januari 2021
Anoniem
8
Duidelijke informatie. En snel
21 januari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
17 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
15 januari 2021
Mevr Backx-Verdonk
9
goed meedenken voor de keuze van het kiezen van de vermogensbeheer die bij de klant past duidelijke en goede communicatie
15 januari 2021
Dhr Schulz
9
Prima adviseur, luistert goed naar mijn verhaal en vraagt goed door, gedegen advies volgde.
13 januari 2021
Mevr Janssen
10
Na het ontvangen van een erfenis en geen verstand van beleggen te hebben kwam ik via Instagram in contact met vermogensbeheer.nl. Jos hoorde mijn verhaal aan en bracht een zeer goed rapport uit waar ik zelf een keuze uit kon maken maar waardoor ik door de bomen nog wel het bos zag. Na mijn eerste indruk met hem gedeeld te hebben samen besloten om met meerdere vermogens beheerders in gesprek te gaan. Daarna in alle rust een beslissing genomen. Het is erg plezierig om in gesprek te gaan met iemand die overall veel kennis van zaken heeft terwijl je toch zelf een beslissing neemt.
12 januari 2021

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »