Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 49: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 49 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
21 maart 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
20 maart 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
20 maart 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
19 maart 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
19 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
18 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
18 maart 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
18 maart 2021
Dhr van der Woude
10
Goed, degelijk onderbouwd advies en telefonische opvolging met oprechte mindset (geen sales mindset)
18 maart 2021
Anoniem
9
Vond de informatie zeer bruikbaar en uiteindelijk heb ik mijn keuze kunnen maken voor 2 vermogen beheerders met een aanzienlijke inleg. Dank daarvoor. Hartelijke groeten Thijs Manders
18 maart 2021
Anoniem
10
Ik ben uitstekend geholpen door vermogensbeheer.nl. Vriendelijk en professioneel contact.
17 maart 2021
Anoniem
10
Stellen de juiste vragen om te behoeften van de klant goed in kaart te brengen en kunnen daardoor met een vergelijk komen van vermogensbeheerders die daarop aansluiten.
17 maart 2021
Anoniem
9
Uw informatie heeft mij als beginner geholpen besluiten te durven nemen.
16 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
15 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
15 maart 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
14 maart 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
14 maart 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
14 maart 2021
Anoniem
9
Buitengewoon prettig contact en professionele ondersteuning.
14 maart 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
12 maart 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
11 maart 2021
Dhr Lathouwers
10
Ik heb vanuit vermogensbeheer een mooi overzichtelijk rapport mogen ontvangen. Dit rapport sloot aan op mijn wensen die ik kenbaar heb kunnen maken in een open en vriendelijk gesprek met een medewerker. We hebben een keuze gemaakt voor een passieve manier van beleggen, omdat dat het meeste bij ons aansluit, bij een bedrijf dat mede door vermogensbeheer is geadviseerd. Wat wij als er prettig hebben ervaren is de laagdrempelige manier van communiceren en de vrije keuze die ik als ‘klant’ heb mogen ervaren.
11 maart 2021
Anoniem
9
Prima begeleiding!
11 maart 2021
Dhr van Hees
10
Goed, duidelijk en eerlijk en betrouwbaar advies. Ook áchteraf kun je nog voor als je vragen hebt nog bij hen terecht, en dat geeft een prettig gevoel. Kortom aan te bevelen als je op zoek bent naar een vermogensbeheerder.
11 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
10 maart 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
9 maart 2021
Anoniem
10
Persoonlijke aandacht en accuraat advies
9 maart 2021
Dhr Veraart
10
Zeer correcte organisatie. Dringt je niets op. En verplicht je ook tot niets. Is totaal kosteloos
8 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
8 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
8 maart 2021

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »