Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 48: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.862 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.862 beoordelingen



Pagina 48 van 63 (1862 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
15 juli 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
13 juli 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
13 juli 2021
Anoniem
10
Prima geleverd wat ik gevraagd had. Tevens de vraag ontvangen of ik nog verdere informatie nodig had. Zeer correct.
13 juli 2021
Dhr Zoutenbier
8
Prima advies, zeker na mondelinge toelichting. Heb mijn keuze op dat advies gebaseerd.
13 juli 2021
Anoniem
9
Heldere en inhoudelijk relevante informatie ontvangen die mijn keuze voor een vermogensbeheerder duidelijk vergemakkelijkten. Daarnaast vlotte en prettige contacten gehad met de heer Lambooy. Vermogensbeheer.nl is dus wat mij betreft zeker aan te bevelen als je nog aan het oriënteren bent over wat te doen met je vermogen en aan wie je dat toevertrouwt.
12 juli 2021
Anoniem
9
Duidelijke communicatie. Alert op vragen.
7 juli 2021
Anoniem
8
Via vermogensbeheer.nl bij Axento van Care terecht gekomen. Tot zover tevreden!
7 juli 2021
Dhr Beemer
9
Vriendelijk en inhoudelijk goed contact
6 juli 2021
Mevr Bossers
9
Ik werd uitstekend geïnformeerd. Het feit dat ik geen enkel verstand heb van beleggen was niet erg, ik werd uitstekend te woord gestaan en uiteindelijk snapte ik het ook 😉
2 juli 2021
Dhr Jansen
10
Prima geholpen. Ook met mij besproken wat de verschillende keuzes waren en wat het best bij mij paste.
2 juli 2021
Anoniem
9
Keurig, snel en to the proint
2 juli 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
2 juli 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
1 juli 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
1 juli 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
1 juli 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
1 juli 2021
Anoniem
9
Duidelijke rapportage over de diverse aanbieders.
1 juli 2021
Dhr Oostendorp
8
Geen review tekst
30 juni 2021
Dhr de Wolf
10
Zeer prettig contact gehad.
29 juni 2021
Dhr van den Berg
8
Goede info en top service
29 juni 2021
Dhr de Wit
8
8
27 juni 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
27 juni 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
26 juni 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
25 juni 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
24 juni 2021
Dhr Veldhof
8
Geen review tekst
24 juni 2021
Anoniem
9
Ik heb heel prettig contact met Frits. Hij heeft antwoord op al mijn vragen. en doet wat hij beloofd en meer dan dat!
24 juni 2021
Anoniem
9
Heldere tekst en uitleg, goede overzichten die vergelijk tussen verschillende beheerders makkelijk en snel mogelijk maakt. Het heeft ons geholpen om een gefundeerde keuze te maken.
24 juni 2021
Dhr Waller
9
Ik vind het persoonlijke contact prettig en zeer professioneel. Ook de informatie en de wijze waarop die aangeboden en toegelicht worden bevalt mij goed. Ga door met deze service!
23 juni 2021