Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 48: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 48 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
9
Z
3 april 2021
Dhr van Opstal
7
Ondanks dat ik aangegeven had met een andere adviseur verder te gaan, werd ik toch gebeld door een vermogensbeheerder. Dat is dus niet netjes en niet afgesproken.
2 april 2021
Dhr Braaksma
8
Vermogensbeheer kwam op mijn pad toen ik op zoek was naar een manier om mijn pensioenkapitaal te beleggen. Zelf verschillende partijen vergelijken is niet altijd eenvoudig, de informatie van vermogensbeheer maakte het maken van een keuze gemakkelijker en via gesprekken met mogelijk partijen heb ik mijn keuze kunnen maken. Ik ben blij niet direct met 1 partij in zee te zijn gegaan, maar meer partijen heb kunnen overwegen. Dit geeft mij toch meer vertrouwen in de keuze die ik gemaakt heb.
2 april 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
2 april 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
2 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
2 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
2 april 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
2 april 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
1 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
1 april 2021
Anoniem
8
Goede info voor een eerste schifting.
1 april 2021
Anoniem
8
Prima overzicht gekregen van 5 vermogensbeheerders.
1 april 2021
Dhr Rijksen
10
De adviezen van de heer van Manen zijn voor mij buitengewoon waardevol gebleken. Bovendien heb ik het contact met hem als zeer sympathiek en aangenaam ervaren.
31 maart 2021
Anoniem
9
doelgerichte heldere vergelijkingsrapportage
31 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
31 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
31 maart 2021
Anoniem
9
Als onkundige op het terrein van beleggen op zoek naar een vermogensbeheerder om dit voor ons te doen. Ook op het terrein van vermogensbeheer geen ervaring. Na het opgeven van ons profiel/onze wensen is door vermogensbeheer.nl een selectie gemaakt uit vermogensbeheerders. Uit deze eerste selectie was voor ons een passende vermogensbeheerder te selecteren. Na een aantal gesprekken zijn wij hier mee in zee gegaan. Vermogensbeheer.nl heeft ons goed geholpen om dit proces te kunnen doorlopen.
30 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
27 maart 2021
Anoniem
9
Prima informatie en fijne gesprekken. Ervaren adviseur en inhoudelijk advies.
26 maart 2021
Anoniem
8
prima service en correcte contacten
25 maart 2021
Anoniem
10
Fijn geholpen, goede aftersales en duidelijk rapport.
25 maart 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
25 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
25 maart 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
25 maart 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
25 maart 2021
Anoniem
8
De toegevoegde waarde zit hem vooral in het in contact brengen met vermogensbeheerders via het toegezonden selectierapport.
24 maart 2021
Anoniem
7
Nvt
23 maart 2021
Dhr de Rave
10
Prima service, goede informatie, vriendelijke benadering.
22 maart 2021
Dhr Ekkers
9
Duidelijke info en inhoudelijk goede informatie
21 maart 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
21 maart 2021

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »