Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 47: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.863 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.863 beoordelingen



Pagina 47 van 63 (1863 beoordelingen)
Anoniem
7
Geen review tekst
6 augustus 2021
Anoniem
9
Degelijke mondelinge en schriftelijke informatie. Voldoende aandacht voor huidige financiële situatie.
4 augustus 2021
Anoniem
10
Uitstekend, zeer bruikbaar Bedrijfsrapport en Klanttevredenheidsrapport ontvangen over een vermogensbeheerder. Van tevoren en na afloop kort telefoongesprek: prima. Hartelijk dank.
3 augustus 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
3 augustus 2021
Dhr Moolenaar
9
Er werd snel gereageerd. De verstrekte rappoten zagen er goed uit. Prettige gesprekspartner, werd goed geluisterd en waar nodig werden er nog goede alternatieven aangeboden.
2 augustus 2021
Mevr Veldhuizen
8
Geen review tekst
1 augustus 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
1 augustus 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
1 augustus 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
31 juli 2021
Dhr Hopstaken
9
Het contact was uitermate prettig. Zelden een zo objectief contact gehad . . . . open, informatief, luisterend, geen enkele sturing. Hier zouden velen een voorbeeld aan kunnen nemen.
31 juli 2021
Dhr Egging
9
Keurig geholpen door Frits. Zowel inhoudelijk als communicatief.
31 juli 2021
Anoniem
10
Ik ben zeer goed geholpen door Frits van Manen. Ik neem nog contact op met Frits, als ik met Optimix verder wil gaan. Ik heb nu voor de Rabobank gekozen, omdat deze zeer dichtbij is. MVG Maarten van Neerven
30 juli 2021
Anoniem
9
Vanwege een scheiding kreeg ik een vermogen tot mijn beschikking. Ik wilde het graag beleggen, maar wist niet hoe te beginnen. Dankzij bemiddeling van Vermogensbeheer is dit naar tevredenheid gelukt.
29 juli 2021
Dhr Slootman
8
Goede deskundige onafhankelijke adviezen die ook achteraf meestal wel kloppen
28 juli 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
28 juli 2021
Dhr Baur
10
Ben perfect geholpen met raad en daad onderbouwd met cijfers. Heb hierdoor de juiste beslissing kunnen nemen
27 juli 2021
Anoniem
10
Na een intakegesprek, waarin je je wensen kenbaar maakt, wordt er een brochure samengesteld passend bij jouw wensen. De daarin verstrekte informatie over vermogensbeheerders is duidelijk, overzichtelijk, goed en onafhankelijk. Men komt gemaakte afspraken goed na en men is niet te opdringerig.
22 juli 2021
Dhr Raa
10
Zeer interessante rapporten over vermogensbeheerders, advies in functie van je persoonlijke situatie, de contacten verlopen telefonisch op een vriendelijke, professionele en niet opdringerige manier, je hebt geen verkoper aan de lijn maar een specialist.
21 juli 2021
Dhr Kuper
8
Prima ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe vermogensbeheerder
21 juli 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
21 juli 2021
Anoniem
10
Goed contact. Deskundig advies. Kortom ik ben goed geholpen.
20 juli 2021
Anoniem
9
Goed advies en goede follow-up
20 juli 2021
Dhr Siegers
10
Vriendelijk en doortastend, goede kennis van zaken en legt geen druk op de het proces.
20 juli 2021
Anoniem
10
De medewerkers van Vermogensbeheer.nl zijn zeer behulpzaam. Ook als onervaren belegger wordt geduldig naar je geluisterd en uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten. Tevens houden ze rekening met het feit dat je niet a la minute een beslissing neemt. Ze houden in de tussentijd heel prettig een vinger aan de pols. Ik heb een offerte met 3 potentiële aanbieders laten maken, en uiteindelijk toch niet voor een van deze 3 gekozen. Dat staat los van de kwaliteit van het werk van Vermogensbeheer.nl.
19 juli 2021
Mevr Arkesteijn
9
Vermogensbeheer.nl heeft mij zeer geholpen met het kiezen van een vermogensbeheerder. Zeker omdat ik er weinig verstand van heb, was het prettig om hulp en uitleg te krijgen. Ook de manier van contact, even persoonlijk bellen, stel ik zeer op prijs.
17 juli 2021
Dhr Hendriks
9
Zeer snelle en accuraat advies. Met uit de selectie een geschikte partner die de zorg over ons vermogen op zich gaat nemen.
17 juli 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
17 juli 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
16 juli 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
16 juli 2021
Dhr Bouwman
9
Heldere en duidelijke uitleg, heeft mij heel erg geholpen om een definitieve keuze te maken.
16 juli 2021