Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 46: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.861 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.861 beoordelingen



Pagina 46 van 63 (1861 beoordelingen)
Anoniem
10
Op een ouderwets correcte en heel prettige manier geholpen in het maken van een keuze.
25 augustus 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
23 augustus 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
21 augustus 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
20 augustus 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
20 augustus 2021
Anoniem
9
Heldere, overzichtelijke en beknopte info. Prettige combi tussen mails en telefoontjes. Rustige en duidelijke toelichting! Afspreken worden goed nagekomen.
20 augustus 2021
Dhr Louwerens
9
Prima ondersteuning bij keuze vermogensbeheerder met goede vergelijkingsmodellen. Dank!
20 augustus 2021
Anoniem
6
Nee, nu niet
19 augustus 2021
Anoniem
8
Dankzij goed overleg met management kan men een vermogensbeheerder uitzoeken die bij hem/haar past.
19 augustus 2021
Dhr Riphagen
8
het komt mij zo voor dat de adviezen en voorstellen van Vermogensbeheer blijk geven van een realistisch beeld van beleggen. beide benen op de grond. en de vriendelijke en persoonlijke manier van omgaan-met-elkaar is zeker waardevol.
19 augustus 2021
Dhr Brunink
9
Zeer tevreden of het sparren met Jos over een partij die eventueel mijn vermogen zou kunnen gaan beheren. Veel kennis van zaken en een ruime blik op de mogelijkheden.
18 augustus 2021
Dhr Roefs
10
Geven een zeer goed advies, ben er tevreden over de dienstverlening.
18 augustus 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
18 augustus 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
17 augustus 2021
Anoniem
10
Vriendelijk en komt afspraken na. Portfolio van beheerders is niet geheel compleet maar ruim voldoende om te helpen bij besluitvorming. Belangrijk want er staan wel erg veel bomen in het bos.
17 augustus 2021
Dhr Hilhorst
10
ik vind het prima en vakbekwaam, hoe de startende belegger wordt gesteund telefonisch! Vooral ook het aanbod om ook daarna geholpen te worden bij vraagstellingen
17 augustus 2021
Anoniem
9
Aangezien ik geen eerdere ervaring op dit gebied had, was Vermogensbeheer.nl mij een essentiële hulp in het selecteren van een vermogensbeheerder. Het Selectierapport is zeer overzichtelijk en informatief en bood mij een prima start in het het maken van een keuze met welke partijen ik graag in gesprek wilde gaan. Het tussentijdse contact vanuit Vermogensbeheer.nl om te vragen of ze mij nog ergens bij konden helpen, heb ik bijzonder op prijs gesteld en heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren. Vermogensbeheer.nl is een prima startpunt voor iedereen die overweegt om zijn vermogen te laten beleggen .
16 augustus 2021
Dhr van Deutekom
10
Prima service en grote betrokkenheid bij de speurtocht naar de voor mij "beste'' vermogensbeheerder. Er wordt je niets opgedrongen en toch goed meegedacht. De follow-up heb ik als prettig ervaren.
14 augustus 2021
Anoniem
8
prettig contact met dhr Lannooy en goede uitleg per telefoon. Schriftelijke documentatie en info website goed in orde
14 augustus 2021
Dhr Bierenbroodspot
10
Zeer prettige en klantgerichte ervaring. Ondanks onze vele (ondeskundige en onervaren) vragen, steeds alle tijd en alle begrip. Zeker een aanrader voor iedereen die wil weten en op zoek is naar een passende vermogensbeheerder.
14 augustus 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
14 augustus 2021
Anoniem
10
Contact prettig en uitleg uitstekend. Communicatie open en begripvol met alle ruimte voor eigen koers.
12 augustus 2021
Anoniem
9
No nonsens uitleg en idem dito antwoord op de vragen. Geen moeilijk taalgebruik.
11 augustus 2021
Anoniem
9
prima geadviseerd
10 augustus 2021
Dhr de Jong
10
Vermogensbeheer.nl heeft mij prima geholpen bij de selectie van de juiste vermogensbeheerder. Goede begeleiding van begin tot de uiteindelijke keuze.
8 augustus 2021
Dhr Delen
9
Na vermogensbeheer te hebben gecontacteerd ontving ik een duidelijk overzicht van de heer Frits van Manen betreffende de verschillende vermogensbeheerders in de BeNeLux. Op basis daarvan ging ik in gesprek met enkele van hen.
7 augustus 2021
Anoniem
9
Eerste indruk is heel positief met name door de begrijpelijke uitleg.
6 augustus 2021
Dhr Meester
8
Goed adviserend naar de klant.
6 augustus 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
6 augustus 2021
Anoniem
9
Degelijke mondelinge en schriftelijke informatie. Voldoende aandacht voor huidige financiële situatie.
4 augustus 2021