Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 45: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.865 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.865 beoordelingen



Pagina 45 van 63 (1865 beoordelingen)
Mevr Leeraar
10
Thank you very much for your assistance, concern and advice. Much appreciated!
14 september 2021
Dhr Willems
9
Aanvankelijk was ik in de veronderstelling dat ik prima zelfstandig kon bepalen hoe en via welke partij ik mijn beleggingen kon organiseren. In mijn zoektocht naar informatie ben ik in contact gekomen met Vermogensbeheer. De informatie die zij beschikbaar hebben gesteld is van dermate toegevoegde waarde geweest dat ik een beter gefundeerde keuze heb kunnen maken.
13 september 2021
Anoniem
9
Hele prettige ervaringen met Vermogensbeheer.nl Erg behulpzaam en een waardevolle partij om meer informatie over vermogensbeheerders in te winnen. Zo is vergelijken een stuk eenvoudiger!
13 september 2021
Anoniem
9
Geeft goede informatie, is behulpzaam en denkt mee met de vragen die ik had.
12 september 2021
Anoniem
8
Zowel goede mondelinge als schriftelijke informatie, waarbij duidelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. Telefonisch contact verliep professioneel en bepaald niet opdringerig of gekleurd.
11 september 2021
Dhr Struijk
8
Goede informatie ontvangen en prettig telefonisch kontakt gehad.
10 september 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
10 september 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
10 september 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
9 september 2021
Dhr Weener
9
Prima advies en begeleiding en een prettig gesprek
9 september 2021
Dhr van de Kerkhove
8
Zeer correcte en deskundige benadering
8 september 2021
Dhr Wiemer
9
Voor zover mij bekend is dit de enige, dan wel een van de weinige instanties die probeert inzicht te geven in de prestaties en karakter van diverse vermogensbeheerders in Nederland. Op basis van dat inzicht eerder een keuze gemaakt voor een vermogensbeheerder en ik dat dat deze ons nog steeds goed past.
6 september 2021
Anoniem
9
Vakkundig en helder advies, vriendelijke en geduldige houding (fijn voor mensen zoals ik die onwetend zijn als het om vermogensbeheer gaat). Betrokken en zorgvuldig wat follow up betreft.
5 september 2021
Anoniem
9
Een goed advies over een aantal geselecteerde vemogensbeheerders, waarvoor dank. Niettemin kiezen wij er vooralsnog voor om zelf de beleggingsfondsen te kiezen.
3 september 2021
Dhr de Haas
9
Goede adviezen. En zeer van nut bij keuze van 'n vermogensbeheerder.
3 september 2021
Dhr Wervers
10
Dank voor de zeer plezierige contacten ,gebaseerd op uiterst professionele vergelijkingsrapportages van vermogensbeheerders.Een aanrader voor een ieder ,die op zoek is naar een voor hem of haar passende vermogensbeheerder .
3 september 2021
Dhr Berk
8
+ Overzichtelijke publicatie. + Duidelijke informatie over de geselecteerde vemogensbeheerders. + Achtergronden van financiële belangen van de teams die bij de vermogensbeheerders werken. + informatie over behaalde rendement. - Dit is echter gebaseerd op eigen informatie van de vermogensbeheerder Geen accountantsverklaring - Selectie beperkt zich tot qua begeerd vermogen vooral kleinere vermogensbeheerders
3 september 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
3 september 2021
Anoniem
9
Vanaf het eerste moment had ik een heel prettig contact met dhr. Frits van Manen. Hij luisterde goed naar mijn wensen, stelde adequate vragen en toetste mijn antwoorden. Als resultaat kreeg ik een goed beargumenteerd advies waarop ik een keuze gemaakt heb. Die keuze blijkt tot nu toe de goede!
2 september 2021
Anoniem
8
Heldere uiteenzetting van de verschillende aanbieders van vermogensbeheer. Fraai overzicht.
2 september 2021
Dhr Thomassen
9
Ben heel tevreden over bemiddeling
2 september 2021
Anoniem
9
Snelle actie, zeer verzorgd, met goede inhoudelijke informatie.
1 september 2021
Dhr van der Kolk
9
snelle reactie en zorgvuldige follow up
1 september 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
1 september 2021
Anoniem
7
snelle informatie waarbij wat meer diepgang goed zou zijn. Partijen die geen fee betalen lijken niet geadviseerd te worden , dit roept de vraag op of de fee niet beter betaalt kan worden door de zoeker en aan hem vergoed door de gekozen partij.
31 augustus 2021
Dhr Jacobs
9
Prettig contact. Eerlijke en directe informatie. Achteraf een persoonlijke check of alles naar tevredenheid was.
30 augustus 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
30 augustus 2021
Anoniem
7
De enige plek zover bekend die een onafhankelijk en volledig beeld geeft van de verschillende vermogensbeheerders in Nederland. Aanvullend is de dienstverlening qua beantwoorden van vragen meer dan goed en wordt ook een aanvullende kritische noot zeer gewaardeerd
29 augustus 2021
Anoniem
8
Goede informatie en vriendelijke personen. Zeker correct niet opdringerig maar ook afwachtend.
28 augustus 2021
Dhr de Jong
10
Correct en adequate respons.
27 augustus 2021