Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 45: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 45 van 57 (1710 beoordelingen)
Dhr Nieuwhoff
8
Prima informatie, en goede nazorg .
26 mei 2021
Dhr Baron Prisse
10
Tot nog toe is mijn indruk - betrouwbaar - competent - in de huidige wereld plezierig uitzonderlijk daarin.
26 mei 2021
Dhr van Breemen
8
Wij zijn wijzer geworden vanwege de input van Vermogensbeheer als het gaat om de, voor ons, juiste keuzes te maken. De kwaliteiten van verschillende aanbieders worden helder aangegeven. Nogal lastig om daar zelf doorheen te blikken. We zijn tevreden met het resultaat
25 mei 2021
Anoniem
9
Door mijzelf de nodige informatie ingewonnen bij VRY, Doel Beleggen, Dexxi, BND, Synvest, etc. Van Vermogensbeheer heb ik een duidelijk rapport ontvangen. Vier partijen genoemd in het rapport heb ik vervolgens per e-mail met dezelfde vragen benaderd. Twee partijen gaven aan wel aan de opbouwfase van lijfrente te doen maar niet aan de uitkeringsfase. Eén partij werkte voor de uitkeringsfase met Leidsche Verzekeringen. Dat doet Dexxi ook en daar was ik niet in geïnteresseerd. Bleef over Ostrica Investment. Van deze partij spraken mij de hoogte van de uitkeringen (van laag naar hoog) en het afdekking van de risico’s (maximale dalingen) aan. Met deze partij ga ik in zee.
25 mei 2021
Anoniem
9
persoonlijk contact, vriendelijk, doelgericht en effectief.
25 mei 2021
Dhr Zoon
9
Sterke klantgerichte houding
22 mei 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
22 mei 2021
Anoniem
9
Zeer professioneel, laag drempelig en betrouwbaar. Aanrader!
21 mei 2021
Dhr van Amstel
10
Vriendelijk, adequaat - geeft vertrouwen.
20 mei 2021
Dhr Lonzieme
9
Erg goed. Veel aandacht en goede communicatie
19 mei 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
19 mei 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
19 mei 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
18 mei 2021
Anoniem
9
duidelijk advies
18 mei 2021
Anoniem
8
Als beginner bij dit beleggers “spel” voelde ik me gesteund door het gegeven advies. Ik denk dat ik daardoor een overwogen keuze heb kunnen maken.
17 mei 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
17 mei 2021
Dhr Verrydt
9
Prima onafhankelijke beoordeling van diverse vermogensbeheerders. Gebaseerd op feiten en klantenbeoordelingen. Een echte hulp om door het bos de bomen weer te zien.
16 mei 2021
Dhr Noteboom
8
goede, duidelijke en snelle informatie verkregen.
15 mei 2021
Anoniem
9
Besloten tot vermogensbeheer. Aanvankelijk wilde ik het neerleggen bij mijn eigen bank ABN AMRO of Binck Bank. Bleef me verdiepen in het thema en kwam toen Vermogensbeheer.nl tegen. Rapporten opgevraagd van mijn eigen bank maar zij stuurden ook aantal andere rapporten door. Verschillen waren erg groot. Gesprekken gehad en toen besloten voor pur sang vermogensbeheerder. Erg blij met het advies dat ik kreeg.
12 mei 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
11 mei 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
8 mei 2021
Anoniem
9
PRima, prettig, onafhankelijk en zeer waardevolle info.
7 mei 2021
Anoniem
8
x
7 mei 2021
Dhr Raats
10
Vermogensbeheer.nl is onpartijdig vakkundig. Dankzij goede begeleiding hebben wij een degelijke vermogensbeheerder kunnen kiezen met nette tarieven en goede begeleiding.
5 mei 2021
Anoniem
8
Goede indruk,correct en to the point.
4 mei 2021
Dhr van Leeuwen
9
zeer duidelijke informatie zodat een goede keuze mogelijk is
3 mei 2021
Dhr Leek
9
Correct , deskundig en eerlijk . De heer Jos Leeser is een prettig persoon om contact mee te hebben.
1 mei 2021
Anoniem
10
transparant en objectief
1 mei 2021
Dhr Tielen
9
Geen review tekst
1 mei 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
30 april 2021

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »