Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 44: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.861 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.861 beoordelingen



Pagina 44 van 63 (1861 beoordelingen)
Anoniem
9
Geen review tekst
30 september 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
29 september 2021
Dhr Broekmeulen
8
Actief en zakelijk, precies wat je mag verwachten van een dergelijke organisatie. Benadering was correct en informatie was zeer waardevol en heeft geleid tot een tot op heden goede keuze.
25 september 2021
Dhr van den Handel
8
Interessant contact met een goed advies . Helaas komt Vermogensbeheer wel eens te agressief over.
24 september 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
24 september 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
23 september 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
23 september 2021
Anoniem
9
plezierig contact met heldere analyses.
23 september 2021
Anoniem
8
Erg prettig contact en duidelijke uitleg waarbij ik goed geïnformeerd mijn eigen keuze kan maken.
22 september 2021
Dhr van Dorsten
8
Geen review tekst
22 september 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
21 september 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
21 september 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
21 september 2021
Anoniem
9
Ik heb goed advies en begeleiding gekregen van Vermogensbeheer.nl bij de keuze van een vermogensbeheerder die bij mij past.
21 september 2021
Dhr Godri
10
Uitstekend advies ontvangen, wat geleid heeft tot overgang naar een andere vermogensbeheerder, die in het verleden aanzienlijk hogere rendementen heeft behaald dan mijn huidige beheerder. Ben Vermogensbeheer.nl zeer dankbaar voor hun advies en assistentie
21 september 2021
Mevr Bakker
10
Heel goed geholpen door Vermogensbeheer. Snel, duidelijk en heldere informatie gekregen. Door bemiddeling van Vermogensbeheer bij een vermogensbeheerder terecht gekomen waar ik helemaal achter sta. Ook daar goed geholpen met duidelijke uitleg en overeenstemming. Met dank en vriendelijke groet, Mevr. L.M. Bakker.
19 september 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
18 september 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
17 september 2021
Anoniem
8
Vlot pro-actief contact, goed meegedacht, klant tevreden
17 september 2021
Anoniem
10
Een geweldig rapport, zeer duidelijk uitgelegd en de rendementen van de verschillende beheerders zijn heel goed weergegeven.
17 september 2021
Anoniem
8
Prima gesprek gehad wie weet in de toekomst
15 september 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
15 september 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
15 september 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
14 september 2021
Anoniem
9
Prettig contact! En begrip voor mijn speciale situatie
14 september 2021
Anoniem
10
Zeer adequate informatie gekregen met tevens een vervolggesprek
14 september 2021
Mevr Leeraar
10
Thank you very much for your assistance, concern and advice. Much appreciated!
14 september 2021
Dhr Willems
9
Aanvankelijk was ik in de veronderstelling dat ik prima zelfstandig kon bepalen hoe en via welke partij ik mijn beleggingen kon organiseren. In mijn zoektocht naar informatie ben ik in contact gekomen met Vermogensbeheer. De informatie die zij beschikbaar hebben gesteld is van dermate toegevoegde waarde geweest dat ik een beter gefundeerde keuze heb kunnen maken.
13 september 2021
Anoniem
9
Hele prettige ervaringen met Vermogensbeheer.nl Erg behulpzaam en een waardevolle partij om meer informatie over vermogensbeheerders in te winnen. Zo is vergelijken een stuk eenvoudiger!
13 september 2021
Anoniem
9
Geeft goede informatie, is behulpzaam en denkt mee met de vragen die ik had.
12 september 2021