Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 43: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.857 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.857 beoordelingen



Pagina 43 van 62 (1857 beoordelingen)
Dhr Berk
8
prettig contact en goede, realistische adviezen
25 oktober 2021
Anoniem
9
Erg vriendelijk en meedenkend!
25 oktober 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
25 oktober 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
24 oktober 2021
Anoniem
9
Goede begeleiding. Alleen bij sommige voorgestelde vermogensbeheerders te weinig klantenreacties.
22 oktober 2021
Anoniem
9
Wij zijn voor vermogensbeheer heel goed en kundig geholpen, en dankzij de zeer goede informatie, en hebben een voor ons passende vermogensbeheerder kunnen vinden.
21 oktober 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
21 oktober 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
21 oktober 2021
Dhr Wilbers
8
Geen review tekst
19 oktober 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
19 oktober 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
19 oktober 2021
Anoniem
8
Prima benadering en uitleg
16 oktober 2021
Anoniem
9
Snelle reactie, duidelijke uitleg en goede terugkoppeling
15 oktober 2021
Anoniem
10
Prima begeleiding. Vriendelijk en proactief.
13 oktober 2021
Anoniem
9
Joost heeft me regelmatig gebeld en kwam telkens keurig zijn afspraken na. Heeft ook meegedacht in wat voor mij zou passen. De informatie die ze verstrekken is redelijk helder. Al met al vind ik het een goede hulp om in het land van de vermogensbeheerders een goede keuze te kunnen maken.
13 oktober 2021
Anoniem
8
Vermogensbeheer.nl geeft je prettig en onafhankelijk advies. Ook waar nodig extra informatie over de diverse vermogensbeheerders. Ik was er blij mee want wist niet zo goed waar te beginnen en welke beheerders betrouwbaar zijn en welke niet. Dus het heeft me echt geholpen
13 oktober 2021
Anoniem
8
Prima, goed overzicht en advies.
13 oktober 2021
Dhr Lamoree
8
Een prettige manier om een voorselectie te maken bij het zoeken naar een vermogensbeheerder.
13 oktober 2021
Anoniem
9
Goed, eerlijk en onafhankelijk advies. Ik wou dat ik deze site en service eerder ontdekt had!
13 oktober 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
13 oktober 2021
Anoniem
8
prima en servicegericht geholpen.
10 oktober 2021
Anoniem
9
Netjes en correct.
8 oktober 2021
Mevr Oskam - van Hoppe
9
Heldere uitleg Juiste partner keuze De nazorg wij kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn
8 oktober 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
6 oktober 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
6 oktober 2021
Dhr Speek
9
Ben duidelijk geïnformeerd wat er in mijn situatie de mogelijkheden waren wat betreft het beleggen van een gedeelte van ons vermogen .
4 oktober 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
30 september 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
29 september 2021
Dhr Broekmeulen
8
Actief en zakelijk, precies wat je mag verwachten van een dergelijke organisatie. Benadering was correct en informatie was zeer waardevol en heeft geleid tot een tot op heden goede keuze.
25 september 2021
Dhr van den Handel
8
Interessant contact met een goed advies . Helaas komt Vermogensbeheer wel eens te agressief over.
24 september 2021