Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 42: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.847 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.847 beoordelingen



Pagina 42 van 62 (1847 beoordelingen)
Anoniem
10
Het selectierapport heeft me goede inzichten gegeven. Daarnaast was het erg prettig nog met de mensen van vermogensbeheer.nl telefonisch van gedachten te wisselen. Dank zij de transparante informatie ben ik bij een andere vermogensbeheerder uitgekomen dan ik eerst dacht. Het was een prettig proces op deze manier.
8 november 2021
Anoniem
8
Beschikken over veel expertise
6 november 2021
Dhr Kuperus
8
Heel plezierig contact. Kan alles vragen. Je krijgt het gevoel met iemand met grote mate van kennis te maken te hebben !! 😄👍
5 november 2021
Dhr De Kok
8
goede en gerichte informatie omtrent Vermogensbeheerders, objectief en kundig. Telefonisch contact ter zake doch vriendelijk en gericht.,
5 november 2021
Dhr Merkelbach
10
Goed gesprek gehad Goed advies gekregen
5 november 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
5 november 2021
Anoniem
6
Geen review tekst
5 november 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
4 november 2021
Dhr de Regt
8
gewoon goed en geeft een stuk vertrouwen in de beleggingswereld
3 november 2021
Anoniem
9
Zeer informatief. Inhoudelijk goed. Reageert snel en adequaat.
2 november 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
2 november 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
1 november 2021
Anoniem
10
keurig en heel snel geleverd wat ik vroeg.
1 november 2021
Anoniem
8
geen commentaar
1 november 2021
Dhr Kleijne
9
Doeltreffende matching, prettig contact, goede opvolging.
29 oktober 2021
Anoniem
7
Vermogensbeheer heeft me goed geholpen om zicht te krijgen op het aanbod van vermogensbeheerders en welke diensten van hen verwacht kunnen worden. De vergelijkingen zijn duidelijk en compleet.
28 oktober 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
28 oktober 2021
Anoniem
9
Professionele partij die een goed overzicht heeft van de in Nederland opererende vermogensbeheerders.
27 oktober 2021
Dhr Hoesen
10
Duidelijk
26 oktober 2021
Anoniem
9
Uitstekend advies gekregen. Ruime expertise en luisterend oor. Gedegen rapportage. Zeer tevreden.
26 oktober 2021
Dhr Berk
8
prettig contact en goede, realistische adviezen
25 oktober 2021
Anoniem
9
Erg vriendelijk en meedenkend!
25 oktober 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
25 oktober 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
24 oktober 2021
Anoniem
9
Goede begeleiding. Alleen bij sommige voorgestelde vermogensbeheerders te weinig klantenreacties.
22 oktober 2021
Anoniem
9
Wij zijn voor vermogensbeheer heel goed en kundig geholpen, en dankzij de zeer goede informatie, en hebben een voor ons passende vermogensbeheerder kunnen vinden.
21 oktober 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
21 oktober 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
21 oktober 2021
Dhr Wilbers
8
Geen review tekst
19 oktober 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
19 oktober 2021