Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 40: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.862 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.862 beoordelingen



Pagina 40 van 63 (1862 beoordelingen)
Anoniem
9
Geen review tekst
20 december 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
19 december 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
19 december 2021
Anoniem
9
Snelle reactie. Adequate antwoorden op gerichte vragen. Goede hulp bij zoeken naar geschikte vermogensbeheerder.
18 december 2021
Anoniem
9
Zeer tevreden over vermogensbeheer. Professionele, transparante en onafhankelijke adviseur die goede support levert bij het maken van de keuze voor de juiste vermogensbeheerder.
17 december 2021
Dhr Kroon
9
hele duidelike klantbeoordelingen afgezet tegen benchmark, hebben me gesterkt in mijn keuze.
17 december 2021
Dhr Koks
9
goede voorlichting gehad in het maken van mijn keuze voor een beleggings beheerder.
17 december 2021
Dhr Kalkman
9
Netjes en correct
17 december 2021
Anoniem
10
zeer goede ervaring! vermogensbeheer.nl heeft een eerste schifting gemaakt uit de vele vermogensbeheerders. Daarna een zeer duidelijk rapport ontvangen met goede vergelijking, checklists ter voorbereiding van de gesprekken en regelmatig telefonisch contact over de voortgang. Ik kan niet anders zeggen dan een absolute aanrader.
17 december 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
17 december 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
17 december 2021
Dhr C. Vondeling
9
Ik heb via u verschillende vermogensbeheerders gecontacteerd. Het is hierbij niet tot een overeenkomst gekomen met één van hen omdat ik na goed overleg toch besloten heb met een Zwitserse vermogensbeheerder in zee te gaan en deze zich ook z.g. net om de hoek bevindt en het daarom voor mij, omdat ik in Zwitserland woon, gemakkelijker is om contact te houden. De condities zijn ongeveer dezelfde als enkele door u voorgestelde vermogensbeheerders in Nederland.
16 december 2021
Anoniem
8
Alhoewel ik ( nog niet?) nog geen gebruik heb gemaakt, is de kwartaalrapportage altijd behulpzaam bij toekomstige beslissingen.
16 december 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
15 december 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
15 december 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
14 december 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
13 december 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
12 december 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
10 december 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
10 december 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
10 december 2021
Anoniem
8
ik kreeg een rapport/scan. daarna mondeling contact via telefoon
9 december 2021
Dhr van Idsinga
9
Zeer adequate voorlichting, het contact heeft geleid tot een weloverwogen keuze met welke vermogensbeheerder ik in zee ben gegaan. Ook na het eerste traject was er een goede follow up met de toezegging dat in de toekomst op steun gerekend kan worden.
9 december 2021
Anoniem
10
Middels het selectierapport kreeg ik een goede indruk welke vermogensbeheerders bij onze situatie zouden passen. Dat rapport hebben we telefonisch goed doorgenomen. Ook voor tussentijdse vragen kon ik terecht. Uiteindelijk hierdoor tot een keuze kunnen komen. Kortom: een fijne route om tussen de grote hoeveelheid vermogensbeheerders die er zijn, tot een goede keuze te komen.
9 december 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
8 december 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
8 december 2021
Mevr Peeters
8
Geen review tekst
7 december 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
7 december 2021
Anoniem
10
Heel plezierige en gelijkvloerse hulp en ondersteuning. Wekt vertrouwen.
7 december 2021
Dhr Smit
8
Prima advies gekregen
6 december 2021