Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 4: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.863 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.863 beoordelingen



Pagina 4 van 63 (1863 beoordelingen)
Dhr van Dooren
9
Verhelderend. Vermogensbeheer.nl geeft mede door het persoonlijke contact een duidelijk en overzichtelijk beeld van de markt in Nederland op het gebied van vermogensbeheer. De shortlist uit het selectierapport is vervolgens een uitstekend hulpmiddel om de juiste beslissing te nemen. Kortom, een aanrader als je zoekende bent in de 'jungle van het vermogensbeheer'!
15 maart 2024
Anoniem
9
Deskundig, actief, compleet
15 maart 2024
Dhr Toprek
10
Als leek op het gebied van beleggen heb ik bij Vermogensbeheer.nl een duidelijke en goede uitleg gekregen over de eerste stappen in beleggen. Ook de begeleiding naar het vinden van een juiste partner ging op een prettige wijze. Wat ik vooral waardeer is dat er niet gepushed wordt.
15 maart 2024
Dhr Albers
10
Ik ben zeer goed en correct geholpen
14 maart 2024
Dhr Trauwaert
7
Vriendelijke mensen maar voor mij overbodig want ik had mijn eigen contacten.
14 maart 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
14 maart 2024
Dhr Visser
9
Precies wat ik had gehoopt en verwacht . Objectief en to-the-point .
13 maart 2024
Dhr Dejaegher
8
Zeer goede en overzichtelijke rapporten; snelle respons, niet opdringerig.
12 maart 2024
Anoniem
8
-
12 maart 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
12 maart 2024
Dhr Hoekstra
10
De adviseur luisterde goed en selecteerde 3 vermogensbeheerders die inderdaad bij mijn wensen pasten. Hij gaf ook goed en duidelijk uitleg.
9 maart 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
7 maart 2024
Dhr Festen
9
Prettig en deskundig geholpen in mijn zoektocht in het woud van vermogensbeheerders. Zonder kosten met goede aanbevelingen.
7 maart 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
7 maart 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
7 maart 2024
Anoniem
8
Duidelijk en complete uitleg van goed vermogensbeheer.
7 maart 2024
Anoniem
8
Eerijke informatie en degelijk advies waar je echt verder mee kunt!
7 maart 2024
Anoniem
7
Geen review tekst
6 maart 2024
Anoniem
9
Uitstekende service
6 maart 2024
Dhr Rietveld
8
Geen review tekst
5 maart 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
5 maart 2024
Anoniem
9
Hartelijk voor de interessante informatie die u ons doorstuurde, zodat we verschillende banken konden vergelijken. We adviseren uw dienstverlening ten zeerste aan Mvg Louise
4 maart 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
3 maart 2024
Anoniem
10
Vermogensbeheer geeft goede weergave van de verschillende vermogensbeheerders op de mark weer. Er wordt rekening gehouden met u als klant, of u in België of Nederland woont. Het vereenvoudigd het zoekwerk naar een geschikte vermogensbeheerder, zonder alle vermogensbeheerders zelf te moeten contacteren. Ze maken een selectie voor je waar je de kostenstructuur en het trackrecord van de verschillende vermogensbeheerders ziet. Na registratie werd ik opgebeld door de heer Frits van Maanen. Hij stelt een paar vragen en gaat dan aan de slag om de vermogensbeheerders die bij u passen voor te stellen in een overzichtelijk rapport. Er is een opvolgend gesprek en een eindgesprek. Zeer vriendelijke meneer.
2 maart 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
2 maart 2024
Dhr Persyn
9
prettige communicatie, zowel telefonisch als in de rapportage
1 maart 2024
Dhr Veldt
10
Geweldige service! De informatie die wordt geboden is enorm waardevol.
29 februari 2024
Dhr Swagemakers
9
Goede en snelle service. Ben vriendelijk geholpen.
29 februari 2024
Anoniem
9
Vermogensbeheer heeft mij op keurige wijze van A tot Z geholpen bij het kiezen van de vermogensbeheerders die bij mij passen. Zonder mij op enig moment een specifieke kant op te pushen. Ook hebben zij mij, op mijn verzoek, in contact gebracht met een financial planner om het selectieproces goed te kunnen doen. Het contact met vermogensbeheer heb ik als zeer plezierig ervaren.
29 februari 2024
Anoniem
8
Eerlijk verhaal, luistert goed, geen gladde verkooppraatjes.
29 februari 2024